AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 8:n kiillotettu kupari saapui vihdoin myyntiin Suomessa

HMD Global on vihdoin tuonut Suomessa saataville kiillotetun kuparin värivaihtoehdon Nokia 8 -puhelimestaan. Nokia 8 on ollut aikaisemmin saatavilla väreissä karkaistu sininen ja teräs. Hieman myöhemmin tarjolle tuli myös suuremmilla muisteilla varusteltu kiillotettu sininen.

Nyt kiillotettu kupari tulee saataville varusteltuna 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla sekä 4 gigatavun RAM-muistilla. Puhelimen hinta on halvimmillaan 499 euroa. Uusi värivaihto on tällä hetkellä tilattavissa ainakin Verkkokauppa.comista sekä Telian verkkokaupasta.

Nokia 8:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat erityisesti 5,3 tuuman QHD -tasoinen kosketusnäyttö sekä Qualcommin tuorein Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 64 gigatavua, mutta tätä on mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella. Nokia 8:ssa on myös Zeiss:n kanssa yhteistyössä kehitetty kaksoiskamera, joka koostuu kahdesta 13 megapikselin sensorista, joista toinen on mustavalkoinen. Myös etukamera on suuruudeltaan 13 megapikseliä. Lisätietoja Nokia 8:sta voi lukea SuomiMobiilin arvostelusta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android