AndroidOnePlusYleinen

Tältä OnePlus 5T Star Wars -versio näyttää – katso kuvat

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

OnePlus toi tänään Suomessa ja muissa Pohjoismaissa myyntiin OnePlus 5T Star Wars -erikoisversion, jota on saatavilla vain rajoitettu määrä. Myös SuomiMobiili sai oman kappaleensa tänään käsiinsä, joten nyt on hyvä aika julkaista muutamia kuvia puhelimesta. SuomiMobiilin arvostelu OnePlus 5T -puhelimesta on tulossa lähiaikoina.

OnePlus 5T Star Wars -version myyntipakkaus poikkeaa huomattavasti OnePlus 5T:n perusversiosta. Paketti on väritykseltään musta, mutta päältä löytyy punainen Star Wars -logo sekä OnePlussan oma logo. Paketin sisältä paljastuu ensiksi tietysti itse puhelin, joka on aseteltuna takakansi ylöspäin omaan syvennykseensä. Puhelimen alapuolelta löytyy OnePlussan Dash Charge -laturi sekä USB-C-kaapeli. Yksi Star Wars -version mukana tulevista erikoisuuksista on Kylo Ren -suojakuori. Myyntipakkauksen sisältöön kuuluu lisäksi SIM-korttiluukun avaustyökalu, pikakäyttöopas sekä Star Wars- ja OnePlus-tarroja. ”Virallisen sisällön” lisäksi pakkaus kätkee sisuksiinsa vielä pienen yllätyksen. Myyntipakkauksen pohja irtoaa ja siitä löytyy oma pieni lokeronsa, jossa on muovinen ”hologramminäyttö”. Tämän avulla on mahdollista katsella YouTuben avustuksella videoita hologrammimaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilultaan OnePlus 5T Star Wars -versio on identtinen jo aikaisemmin myyntiin tulleen OnePlus 5T -puhelimen kanssa, mutta nyt muun muassa väri on vaihtunut. Puhelin on väritykseltään valkoinen ja se on saanut OnePlussan mukaan inspiraationsa Crait-planeetasta. Puhelin on väritykseltään virallisesti ”Sandstone White”, eli ”Hiekkakiven valkoinen”. Puhelimen pinta on hieman karhea ja pinnassa on harmaita lähes huomaamattomia pisteitä. Puhelimen uuden värin lisäksi siinä on punaiseksi värjätty hälytyskytkin, jonka on tarkoitus täydentää laitteen takaosasta löytyvää Star Wars -logoa.

Ohjelmistopuolella OnePlus on tehnyt muutamia muutoksia. Puhelimessa on esiasennettuna räätälöity punamusta teema ja kaiken kaikkiaan puhelin pitää sisällään kymmenen Star Wars -aiheista taustakuvaa.

Teknisesti OnePlus 5T Star Wars -versio on identtinen OnePlus 5T -puhelimen kanssa. Laitteessa on siis 6 tuuman 18:9-kuvasuhteen AMOLED-näyttö, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri sekä 16 + 20 megapikselin kaksoiskamera. RAM-muistia puhelimessa on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa toimii Android 7.1.1, jonka päällä hyrrää OnePlussan oma OxygenOS 4.7.3 -käyttöliittymä. OxygenOS:ään lisätty lukituksen avaus kasvojentunnistuksella avaa puhelimen yksinkertaisesti näyttöä katsomalla.

Suomessa erikoismallin myynti alkoi rajoitetusti jo eilen Star Wars: The Last Jedi -elokuva ensi-illan yhteydessä Helsingin Tennispalatsissa, mutta varsinainen myynti alkaa vasta tänään 14.12.2017. Erikoisversio on saatavilla Elisalta ja OnePlussan verkkokaupasta osoitteessa oneplus.net. Hintaa Star Wars -erikoisversiolla on 579 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android