OnePlusYleinen

OnePlus 6 ja OnePlus 6T saivat uuden päivityksen – mukana odotettu ominaisuus

OnePlus on laittanut jakoon uuden päivityksen yhtiön viime vuoden huippupuhelimille, eli OnePlus 6- ja OnePlus 6T -malleille. OnePlus 6:n uuden päivityksen versio on OxygenOS 9.0.7 ja OnePlus 6T:n päivityksen versio on OxygenOS 9.0.15. Vaikka päivityksillä on eri versionumeroinnit, niin sisältö on molemmille puhelimille pitkälti sama.

Päivityksen mukana tulee muun muassa Googlen kesäkuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset sekä parannuksia esimerkiksi näytön kiertoon. Yksi suurimmista odotetuista ominaisuuksista on näytöntallennin, joka on nähty jo tuoreemmissa puhelimissa. Ominaisuus tulee nyt molemmille viime vuoden malleille uuden päivityksen myötä. Päivityksen sisältö on kokonaisuudessaan lueteltuna alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

    • Updated Android security patch to 2019.6
    • Improved screen rotation
    • Added Screen recorder feature (Quick Settings – Screen Recorder)
    • Support VoLTE/VoWiFi for Telia Denmark

Uusi OxygenOS 9.0.7 -päivitys tulee ladattavaksi vaiheittain OTA-päivityksenä OnePlus 6 -puhelimille ja OxygenOS 9.0.15 -päivitys vastaavasti OnePlus 6T -puhelimelle. Päivitykset ovat siis nyt ladattavissa vain pienellä osalla käyttäjistä. Loput käyttäjät tulevat saamaan ilmoituksen päivityksestä muutaman päivän sisällä.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus