SamsungYleinen

Samsung Galaxy A80 saapuu Suomessa myyntiin 8. heinäkuuta

Samsung Galaxy A80

Samsung on tänään kertonut, että yhtiön huhtikuussa julkaisema Galaxy A80 -älypuhelin on vihdoin saapumassa myyntiin Suomessa. Virallinen myynti alkaa ensi viikon maanantaina 8. heinäkuuta ja hintaa uutuuspuhelimella on 679 euroa. Alun perin puhelimen piti saapua myyntiin jo kesäkuun alussa.

”Olemme ylpeitä Galaxy A80:n innovaatioista. Kamera ja laadukas näyttö ovat tärkeitä käyttäjillemme, jotka valokuvaavat, videoivat ja jakavat kokemuksiaan nopeaan tahtiin. Tällaisille käyttäjille etu- ja takakamerat ovat puhelimessa yhtä tärkeitä. Tästä syystä tuomme Galaxy A80:n myötä markkinoille kääntyvän kameran, jonka avulla hoituvat sekä selfiet että perinteisemmät valokuvat yhtä korkealaatuisesti”, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A80 yhdistää Samsungin mukaan tärkeimmät ominaisuudet innovatiiviseen, kääntyvään kameraan, joka avaa uusia mahdollisuuksia valo- ja videokuvaukseen. Kolme kameraa toimivat yhdessä antaen käyttäjälle uusia tapoja olla luova. Kääntyvä kamera liukuu ylös näytön takaa ja ottaa kuvia molempiin suuntiin, eli käyttäjien ei enää tarvitse tinkiä selfie-kuvien laadusta. Käytettävissä ovat 48 megapikselin pääkamera f/2.0-aukolla, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 3D-ToF-syvyyskamera bokeh-efektin luomiseen myös videoita kuvatessa. Suuren aukon ja Dual Pixel -teknologian ansiosta tarkkojen kuvien otto onnistuu myös hämärissä olosuhteissa. Kamerat eivät myöskään vie lainkaan tilaa näytöstä, joten käyttäjät saavat äärimmäisen visuaalisen kokemuksen elokuvissa, peleissä ja sovellusten moniajossa. Sujuvan toiminnan takaavat vahva suoritin ja kookas akku.

Puhelimen kääntyvä kamera.

Kääntyvän kameran ohella puhelimesta löytyy 6,7 tuuman Full HD+ Super AMOLED New Infinity -näyttö sekä Qualcommin tuore Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Galaxy A80 tarjoaa mukavat 128 gigatavua, mutta laitteessa ei ole muistikorttipaikkaa. Puhelimen näytössä on myös integroituna sormenjälkilukija. Akunkestosta on vastaamassa 3700 milliampeeritunnin suuruinen akku, jota voidaan ladata 25 watin pikalaturilla.

Suomessa Galaxy A80 tulee myyntiin siis vihdoin 8. heinäkuuta ja hintaa on 679 euroa. Nopean ostajan etuna kaikki viimeistään heinäkuun 21. päivänä Galaxy A80:n ostaneet saavat kaupan päälle langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, joiden arvo on 159 euroa.

Samsung Galaxy A80 tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,7 tuuman Full HD+ Super AMOED (New Infinity Display)
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 730G
 • RAM-muisti: 8 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Takakamera: 48 MP (perus) + 8 MP (ultrawide) + 3D ToF
 • Etukamera: Kääntyvä (sama kuin takakamera)
 • Akku: 3700 mAh / 25W pikalataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie
 • Muuta: NFC, sormenjälkilukija näytössä
 • Värit: hopea, kulta ja musta
 • Mitat: 165,2 x 76,5 x 9,3 mm

Lähde: Samsung Suomi (lehdistötiedote)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung