AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 6T ei saa kuulokeliitäntää – ”nyt on oikea aika”

OnePlus on ilmoittanut tänään TechRadar-sivustolle, että tuleva OnePlus 6T ei tule enää saamaan kuulokeliitäntää. Asiasta ilmoitettiin myös Suomessa OnePlussan toimesta jakamalla medioille linkki TechRadarin uutiseen.

TechRadar kysyi kuulokeliittimen poistamisesta OnePlussan perustajalta Carl Peiltä miksi yhtiön aikaisemmin hehkuttama kuulokeliitin on päätetty tällä kertaa jättää pois.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kun perustimme OnePlussan, tavoitteena oli tehdä paras mahdollinen älypuhelin, mutta loistavan puhelimen tekeminen ei tarkoita kaikkien komponenttien laittamista laitteeseen”, Pei kertoi. Lisäksi liitännän poistamista Pei perusteli langattomien kuulokkeiden suosion kasvamisella. ”Jos olisimme tehnyt tämän kaksi vuotta sitten, langattomien kuulokkeiden omistajien osuus olisi ollut huomattavasti alhaisempi ja se olisi aiheuttanut paljon kitkaa käyttäjissämme.”

”Poistamalla kuulokeliitin on puhelimeen vapautettu enemmän tilaa, jolloin voimme laittaa lisää uutta teknologiaa”, Pei sanoi. ”Yksi suurista asioista on parantunut akun käyttöikä, mitä käyttäjät ovat pyytäneet meiltä”. OnePlus tulee tulevassa puhelimessa lisäämään myyntipakkaukseen adapterin, jolla normaalit kuulokkeet on mahdollista liittää laitteeseen. ”Lisäämme laatikkoon adapterin, jonka avulla voit käyttää 3,5 mm kuulokkeita normaalisti”, Pei selitti. ”Valmistamme myös uuden version Bullets V2 langallisista kuulokkeista, joissa on USB-C-liitin”.

Aikaisemmin OnePlus on vahvistanut uutuuspuhelimen saavan muun muassa sormenjälkilukijan, joka on sijoitettu laitteen näyttöön. Tuorein tieto on kuulokeliittimen poistaminen. Lähitulevaisuudessa OnePlus tulee mitä todennäköisemmin kertomaan vielä lisätietoja OnePlus 6T -puhelimesta.

Lähde: TechRadar.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android