OnePlusYleinen

OnePlus esittelee Type-C Bullets -kuulokkeet seuraavan puhelinlanseerauksen yhteydessä

OnePlus on tänään kertonut julkaisevansa uudet Type-C Bullets -kuulokkeet. Lanseeraus on suunniteltu OnePlusin seuraavan puhelinlanseerauksen yhteyteen tämän vuoden viimeiselle neljännekselle. Type-C Bullets -kuulokkeet maksavat 19,90 euroa. OnePlus on lisäksi vahvistanut tänään, ettei tulevassa uutuuspuhelimessa nähdä enää perinteistä kuulokeliitintä.

Uudet Type-C Bullets -kuulokkeet ovat päivitys OnePlusin Bullets V2 -kuulokkeille ja tulevat tarjoamaan OnePlussan mukaan erinomaisen äänimaailman. Suunnittelussa on huomioitu audiokokemukseen vaikuttavat seikat, kuten muotoilu, käytettävyys ja monipuolisuus. Esimerkiksi helppokäyttöisyys on huomioitu siten, että kuulokkeiden johtoon on lisätty aramidikuitua, joka parantaa kuulokkeiden kestävyyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Type-C Bullets -kuulokkeiden äänentoistoa on parannettu. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu Cirrus Logicin DAC-muunnin, jonka ansiosta musiikki kuuluu entistä selkeämmin. Kuulokkeissa on laajempi dynaaminen alue, parempi signaali-kohinasuhde ja alhainen kohina. 3.5 mm:n kuulokeliitäntään verrattuna Type-C Bullets -kuulokkeet varmistavat OnePlussan tiedotteen mukaan laadukkaamman äänentoiston.

OnePlusin teetti vuoden 2017 alkupuoliskolla kyselytutkimuksen, jonka mukaan 80% kuulokkeita käyttävistä käytti säännöllisesti johdolla varustettuja kuulokkeita. Tänä vuonna teetetty kysely osoittaa kuitenkin selvää laskua: 59% käyttäjistä on vaihtanut kuulokkeensa langattomiin. Yhtiö haluaa tarjota käyttäjille vaihtoehtoja, ja Type-C Bullets -kuulokkeet täydentävät OnePlusin valikoimaa, johon kuuluvat myös aiemmin tänä vuonna lanseeratut langattomat Bullets Wireless -kuulokkeet.

Lähde: OnePlus Finland lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus