OnePlusYleinen

OnePlus 7, 7 Pro ja 7T Pro saivat tammikuun tietoturvapäivityksen

OnePlus on laittanut jakoon uuden päivityksen viime vuoden OnePlus 7-, OnePlus 7 Pro- ja OnePlus 7T Pro -älypuhelimille. OnePlus on keskittynyt tuoreimmassa päivityksessä erityisesti tietoturvan parantamiseen sekä korjannut joitakin tunnettuja ongelmia. OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -puhelimille päivityksen versionumero on OxygenOS 10.0.4, kun taasen OnePlus 7T Prolle päivityksen versionumero on OxygenOS 10.0.7.

Päivityksen sisältö on kaikille puhelimille Euroopan markkinoilla täysin identtinen. Viime vuoden huippupuhelimille tarjotaan nyt siis muun muassa Googlen tammikuussa 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisäksi päivitys optimoi RAM-muistin hallintaa sekä parantaa yleistä toimivuutta. Kokonaisuudessaan päivityksen sisältö on listattuna alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutokset:

 • Järjestelmä
  • Optimoitu RAM-muistin hallintaa
  • Parannettu mustan/tyhjän näytön ongelmat joissakin sovelluksissa
  • Lisätty ominaisuus tukemaan muistutuksia yksityisyyshälytyksille
  • Parannettu järjestelmän vakautta sekä korjattu yleisiä bugeja
  • Päivitetty Androidin tietoturvakorjauksen taso tammikuulle 2020

Uusi OxygenOS-päivitys tulee ladattavaksi vaiheittain OTA-päivityksenä OnePlus 7-, OnePlus 7 Pro- ja OnePlus 7T Pro -puhelimille. Päivitys on siis nyt ladattavissa vain pienellä osalla käyttäjistä. Loput käyttäjät tulevat saamaan ilmoituksen päivityksestä muutaman päivän sisällä.

Lähde: OnePlus Forum, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

 1. Alkaisi olla aikakin.
  Esim. Europpaan ei tainnut tulla 10.0.5 OnePlus 7T Prolle ollenkaan, vaikka sen jakelu aloitettiin jo 2kk sitten muualla.

 2. En ole mikään oneplus-fani, mutta eikö heillä yleensä ole aika nopeasti softa- ja tietoturva päivitykset? Oma vanha sotaratsu GS7 sai äsken tammikuun tietoturvan ja budjettipuhelin A40 myös. Luulisin tulleen jo kuukausi sitten tuolle 1+ vehkeelle, vai onko suomi-päivityksissä jotain viivettä, ken tietää?

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus