SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsungin tuleva kolmoiskameralla varusteltu halpapuhelin

Sasmung Galaxy A70e

Tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut jälleen kerran 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Vuorossa on Samsungin Galaxy A -mallistoon lukeutuvat älypuhelin, jonka nimeksi on huhuissa ilmoitettu Galaxy A70e. Kuvien perusteella Galaxy A70e kuuluisi malliston edullisempaan päähän, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa koska Samsung aikoo vuotaneen puhelimen julkaista.

Kuvat vahvistavat kokonaisuudessaan Galaxy A70e -puhelimen muotoilun, joka on hyvin lähellä viime vuoden Galaxy A -malliston ratkaisua. Puhelimen etuosassa on tietojen mukaan 6,1 tuuman näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Näyttöä kiertää myöskin varsin paksut reunat, jotka ovat tuttuja erityisesti edullisista puhelimista. Laitteen takaosassa nähdään kolme kamerasensoria, salama sekä sormenjälkilukija. Lisäksi takaosassa on myös Samsungin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A70e:n oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun vasemmassa kyljessä on vain SIM-korttitelakka. Puhelimen yläreunassa nähdään perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin ja alareunassa on kaiutin, mikrofoni sekä micro-USB-latausliitin. Puhelimen mitoiksi on huhuissa mainittu 156,8 x 76,45 x 9,35 millimetriä.

Kuvien lisäksi Galaxy A70e -puhelimesta ei toistaiseksi tiedetä juurikaan mitään muuta. Todennäköisesti puhelin julkaistaan valikoiduilla markkinoilla lähiviikkojen aikana.

Lähde: Twitter (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Avaan TV,n ja sieltä tulee lumisadetta, täsmälleen yhtä paljon informaatiota oli tässä tiedotteessa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung