GoogleYleinen

Vuotokuva paljastaa Pixel 5 XL -puhelimessa olevan ”järkyttynyt” kamera-alue

Google Pixel 5 XL

Googlelta odotetaan taas syksyllä uusia huippuluokan älypuhelimia, mutta jo nyt kevään aikana saatetaan nähdä uusia keskihintaluokan älypuhelimia. Olemme jo aikaisemmin nähneet Pixel 4a -mallinimellä tunnetun puhelimen vuotokuvissa, mutta nyt vuorossa on syksyllä julkaistava Pixel 5 XL.

Tuoreessa vuotokuvassa kerrotaan esiintyvän yksi kolmesta Pixel 5 XL -puhelimen prototyypistä, ja lähteen mukaan vuoto on erittäin luotettava. Kuvan Pixel 5 XL -puhelimesta on julkaissut tubettaja Jon Prosser hänen Front Page Tech -kanavallaan. Videon voi katsoa alapuolella olevasta upotuksesta.

Koska kyseessä on yksi kolmesta Googlen suunnittelemasta prototyypistä, niin markkinoille asti kuvassa nähtävä puhelin ei välttämättä koskaan päädy. Kaksi muuta prototyyppiä ovat tietojen mukaan hyvin lähellä Pixel 4 -puhelimia, eli prototyypeissä on neliömäinen kamera-alue. Nyt vuotaneessa kuvassa nähdään kamera-alue, joka muistuttaa vahvasti järkyttynyt-emojia. Kamera-alue on siis varsin uniikki, jollaista ei ole vielä aikaisemmin älypuhelimissa nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi puhelimen takaosasta on julkaistu vain kuva, eikä ole tarkkaan tiedossa, miltä Pixel 5 XL -puhelimen etuosa näyttää. Viime vuonna Google esitteli Pixel 4- ja Pixel 4 XL -puhelimet lokakuussa, joten tulevien huippupuhelimien julkaisuun on siis edelleen hyvä tovi aikaa. Google saattaa muokata tulevina kuukausina suunnitelmiaan tai jopa päätyä hyödyntämään jotain muuta kameraratkaisua.

Kamera-alue, muistuttaa järkyttynyttä emojia.

Lähde: YouTube (Front Page Tech)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kyllä tuo vielä menettelee

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google