ElisaOnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro 5G -puhelimen ennakkomyynti alkoi Suomessa

OnePlus 7 Pro 5G on tänään saapunut ennakkotilattavaksi operaattori Elisan kautta. Uutuuspuhelin on pitkälti identtinen jo aikaisemmin myyntiin tulleen OnePlus 7 Pron kanssa, mutta tällä kertaa puhelimessa on nimensäkin mukaisesti 5G-yhteydet.

”5G-aikakausi on virallisesti alkanut. On innostavaa tuoda täysin uutta teknologiaa markkinoille. Suomi on kuulunut mobiiliteknologian edelläkävijämaihin jo pitkään, ja 5G:n avulla meillä on mahdollisuus ottaa seuraava suuri harppaus ensimmäisten joukossa. Kannustamme sekä yrityksiä että julkista sektoria tarttumaan rohkeasti sen mahdollisuuksiin – teknologia on jo täällä”, sanoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 Pro 5G:ssa on samat ominaisuudet kuin jo myynnissä olevassa OnePlus 7 Prossa. Puhelimet ovat myös samankokoiset. Molemmissa on sulava 90 hertsin näyttö, Qualcomm Snapdragon 855 -prosessori, UFS 3.0 -muisti, Dolby Atmos -kaksoisstereokaiuttimet, uusi kolmoiskamerajärjestelmä sekä 4 000 mAh:n akku, jotka takaavat huippuluokan käyttökokemuksen.

5G-yhteyden myötä muun muassa sisältöjen lataaminen ja striimaus nopeutuvat ja pelaamisesta saa uudenlaisen kokemuksen. Elisa kertoi viime viikolla aloittaneensa 5G-liittymien ennakkomyynnin. Elisan 5G-liittymiä on saatavilla kahdessa eri nopeusluokassa, 1 Gbit/s sekä 600 Mbit/s.

”Suomalaiset ovat maailman aktiivisimpia mobiilidatan käyttäjiä, ja kiinnostus 5G:tä kohtaan kasvaa jatkuvasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme kyvykkäitä laitteita, joilla pääsee nauttimaan 5G:n eduista – ja OnePlus 7 Pro 5G on sellainen”, sanoo Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

OnePlus 7 Pro 5G on nyt ennakkomyynnissä Elisalla ja OnePlusin verkkokaupassa Nebula Blue -värisenä 899 euron hintaan. Puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: OnePlus Finland lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa