OnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro esillä New York Times -lehdessä – Vahvistus monelle huhutulle yksityiskohdalle

OnePlus 7 Pro ja OnePlus 7 tullaan julkaisemaan 14. toukokuuta virallisesti. OnePlus on aloittanut jo hyvissä ajoin ennen julkaisua vihjailemaan tulevista uutuuksista ja erityisesti pääpainona on ollut OnePlus 7 Pro. Tällä kertaa OnePlus on ostanut mainostilaa New York Times -lehdestä, jossa OnePlus myös paljastaa yksityiskohtia itse puhelimesta.

Mainoksessa luvataan, ettei OnePlus 7 Pro -puhelimessa ole muun muassa kehyksiä, lovinäyttöä, eikä sovelluksien pitäisi hidastella. Lisäksi OnePlus vakuuttaa, ettei laitteessa ole myöskään bloatwarea tai 2000 dollarin hintalappua. Mainoksessa on myös viivapiirros itse puhelimesta, joka paljastaa muutamat tärkeät yksityiskohta OnePlus 7 Prosta. Kuvassa nähdään selvästi kolmoiskamera takaosassa, yläreunassa oleva nouseva etukamera sekä näytönalainen sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on itse twiitannut kuvan New York Times -lehden sivusta, jossa on nähtävillä viivapiirros puhelimesta ja twiitissa mainitaan OnePlus 7 Pron olevan ”vain parempi puhelin”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusia OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -puhelimia odotetaan julkaistavaksi 14. toukokuuta, eli alle kahden viikon päästä. Samalla OnePlus julkistanee myöskin uudet Bullets Wireless 2 -kuulokkeet sekä Warp Charge 30 -autolaturin, jotka on nähty myös tuoreessa kuvavuodossa.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus