SamsungYleinen

Samsungin ensimmäinen 5G-puhelin räjähti Koreassa

Samsung nousi otsikoihin vuonna 2017 räjähtävien Galaxy Note 7 -puhelimien takia, joka johti lopulta myös kokonaan puhelimen hautaamiseen. Nyt Koreasta on raportoitu uunituoreen Galaxy S10 5G -puhelimen räjähtäneen. Kyseessä on Samsungin ensimmäinen 5G-yhteyksillä varusteltu älypuhelin.

Lähteiden mukaan korealainen omistaja oli havainnut puhelimen alkaneen savuamaan, tiputtanut sen maahan, jonka jälkeen puhelin räjähti liekkeihin. Käyttäjän mukaan puhelimen tiputtaminen maahan savuamisen jälkeen on ollut ainoa suurempi isku, jonka laite on saanut käytön aikana. Puhelimen omistaja on kertonut vieneensä Galaxy S10 5G:n Samsungin valtuutettuun korjausliikkeeseen. Kahden viikon odottelun jälkeen Samsung oli ottanut yhteyttä omistajaan ja kieltäytyi hyvittämästä laitetta, sillä laitteessa oli ”ulkoisen vahingon merkkejä”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S10 5G on Samsungin suurimmalla akulla varusteltu huippupuhelin. Laite tarjoaa 4500 milliampeeritunnin akun, joka on mahdollista puhelimen suuren koon ansiosta. Galaxy S10 5G on myös varusteltu kuudella kameralla, huippuluokan järjestelmäpiirillä sekä massiivisella 6,7 tuuman QHD+ -näytöllä.

Toistaiseksi Samsung ei ole kommentoinut julkisesti Galaxy S10 5G -puhelimen räjähtämistapausta. Puhelin saapui Koreassa myyntiin 5. huhtikuuta ja sen odotetaan tulevan pian tarjolle myös Euroopassa.

Lähde: SamMobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung