OnePlusYleinen

OnePlus 7 -puhelimen myynti alkaa tänään Suomessa

OnePlus 7

OnePlus aloittaa tänään 4. kesäkuuta viime kuussa julkaistun OnePlus 7 -puhelimen myynnin Suomessa ja muualla Euroopassa. Suomessa puhelin on tarjolla yhdessä värissä ja yhdessä muistiversiossa jälleenmyyjien kautta, mutta OnePlusin oman verkkokaupan kautta valikoimassa on myös toinen muistiversio.

”OnePlus 7 on takuuvarmaa OnePlus-laatua ja hieno askel eteenpäin yhtiömme tarinassa. Se lunastaa upeasti Fast and Smooth -lupauksensa, ja odotamme innolla faniemme reaktioita”, sanoo OnePlus Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 on varusteltu isoveljensä tapaisesti markkinoiden tehokkaimmalla Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiirillä, jonka yhteydessä on 6 tai 8 Gt RAM-muistia. Uutuus sisältää myös OnePlus 7 Prosta tutut UFS 3.0 -tallennustilan, Dolby Atmos -stereokaiuttimet, RAM Boost -ominaisuuden, päivitetyn näytönalaisen sormenjälkilukijan, tehokkaan UltraShot-algoritmin sekä useita muita toimintoja. OnePlus 7:ssa on kaksoiskamera, joka rakentuu 48 megapikselin Sonyn IMX586 sensorista, jossa on 0,5 tuuman kenno, f/1.7-aukko sekä OIS- ja EIS-kuvanvakauttajat. Toinen kamera on 5 megapikseliä.

Suomessa jälleenmyyjien valikoimasta löytyy 6 + 128 gigatavun versio 549 euron hintaan. OnePlusin omasta verkkokaupasta löytyy myös kalliimpi 8 + 256 gigatavun versio 599 euron hintaan. OnePlus 7 on tarjolla ainoastaan Mirror Gray -värissä.

Lähde: OnePlus Suomen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mahtaakohan oneplus olla seuraavana Trumpin listalla.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus