XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 9T julkaistaan virallisesti 12. kesäkuuta

Xiaomi Mi 9T julkaistaan 12. kesäkuuta.

Kiinalainen Xiaomi tulee julkaisemaan uuden jäsenen yhtiön Mi 9 -puhelinmallistoon, joka koostuu pitkälti vain huippupuhelimista. Xiaomi on jo aikaisemmin vahvistanut, että uuden puhelimen nimi on Xiaomi Mi 9T, mutta odotuksissa on myös toinen älypuhelin, joka kantaa nimeä Xiaomi Mi 9T Pro.

Xiaomi Mi 9T -puhelimen odotetaan olevan Kiinassa aikaisemmin julkaistu Redmi K20 -älypuhelin, joka viittaisi tulossa olevan puhelimen saavan muun muassa näytönlaisen sormenjälkilukijan sekä ylösnousevan etukameran. Xiaomi Mi 9T -puhelimen uskotaan olevan sama laite kuin Redmi K20 Pro, joka on muuten samanlainen kuin Redmi K20, mutta varusteltuna huippuluokan Snapdragon 855 -järjestelmäpiirillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimissa odotetaan olevan siis suuri 6,39 tuuman OLED-näyttö, Snapdragon 730 tai 855 -järjestelmäpiiri sekä ainakin 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xiaomi Mi 9T -malleissa tullaan lisäksi näkemään suuri 4000 milliampeeritunnin akku ja lasipinnoista koostuva rakenne.

Kiinassa Redmi K20 Pro maksaa halvimmillaan 2499 juania, eli noin 325 euroa. Euroopassa Xiaomi Mi 9T -puhelimen huhutut hinnat ovat 6 +64 gigatavun versiolta 329 euroa sekä 6 + 128 gigatavun versiolta 369 euroa. Toistaiseksi kaikki tiedot uusien Mi 9T -mallien kohdalla kannattaa ottaa pienellä varauksella, mutta varmaa kuitenkin on, että viralliset tiedot saadaan 12. kesäkuuta julkaisun jälkeen.

Lähde: Xiaomi (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi