OnePlusYleinen

OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro saivat uuden OxygenOS-päivityksen – mukana parannettu hidastusvideokuvaus

OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro

OnePlus on julkaissut uuden OxygenOS-päivityksen yhtiön viime vuoden huippupuhelimille, eli OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -malleille. Uuden päivityksen versionumero OnePlus 7T -puhelimelle on OxygenOS 10.0.9 ja OnePlus 7T Prolle päivityksen versionumero on OxygenOS 10.0.8.

Uuden päivityksen sisältö on molemmille puhelimille identtinen, vaikka versionumerot ovat hieman eri. Päivityksen mukana OnePlus päivittää puhelimiin Googlen maaliskuussa 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivitys sisältää lisäksi optimointeja RAM-hallintaan sekä parannetun vakautuksen hidastusvideokuvaukselle. Lisäksi päivitys sisältää muutamia muitakin parannuksia, jotka ovat listattuna alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutokset

 • Järjestelmä
  • Optimoitu RAM-muistin hallintaa
  • Parannettu järjestelmän vakautta sekä korjattu yleisiä bugeja
  • Päivitetty Androidin tietoturvakorjauksen taso maaliskuulle 2020
 • Galleria
  • Parannettu vakautta slow-mo-kuvauksessa
  • Korjattu valokuvien satunnainen katoaminen galleriasta
  • Videot toistuvat nyt ilman ongelmia

Uusi OxygenOS-päivitys tulee ladattavaksi vaiheittain OTA-päivityksenä OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimille. Päivitys on siis nyt ladattavissa vain pienellä osalla käyttäjistä. Loput käyttäjät tulevat saamaan ilmoituksen päivityksestä muutaman päivän sisällä.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Minulla on tuo OnePlus 7T -puhelin, minkä nykyinen päivityksen versionumero on OxygenOS 10.0.8, joten uusi versionumero tulee olemaan OxygenOS 10.0.9. ja uusi OnePlus 7T Prolle tuleva päivityksen versionumero tulee olemaan OxygenOS 10.0.8. eli sama kuin OnePlus 7T -puhelimen vanhempi versio? Tuleeko OnePlus 7T Prolle päivitykset jälkijunassa, vai mistä on kysymys?

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus