OnePlusYleinen

OnePlus 7T -mallisto on ostettavissa Suomessa jo 10. lokakuuta pop-up-tapahtumassa

OnePlus 7T

OnePlus tulee julkaisemaan uuden OnePlus 7T -malliston 10. lokakuuta 2019 järjestettävässä tilaisuudessa. Tänään OnePlus on vahvistanut, että yhtiö tulee myymään uusia puhelimia Suomessa jo samana päivänä järjestettävässä pop-up-tapahtumassa.

Tänä vuonna pop-up-myyntitapahtuma järjestetään Elisan kanssa Helsingissä Kaapelitehtaalla, jossa vietetään OnePlusin faneille suunnattua lanseerausjuhlaa. OnePlus on kertonut, että Suomessa järjestettävän lanseerausjuhlan liput varattiin loppuun vain muutamassa tunnissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomalaisilla käyttäjillä ja lanseeraustilaisuuteen ilmoittautuneilla on mahdollisuus ostaa OnePlusin uutuuspuhelin ensimmäisten joukossa Euroopassa. Jo lanseerauspäivänä puhelimen voi ostaa Helsingin lisäksi Kööpenhaminassa. Muut pop-up-tapahtumat järjestetään 12. lokakuuta 2019 eri puolilla maailmaa, ainakin Lontoossa, Pariisissa, Brysselissä, Barcelonassa, Utrechtissä, Tallinnassa ja Tukholmassa.

“Yhteisö on aina ollut meille tärkeä. Mahtavaa päästä kuulemaan heidän palautettaan uudistuksista, joita olemme heille tehneet”, sanoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

10. lokakuuta Lontoossa järjestettävää lehdistötilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä OnePlusin verkkosivujen kautta. Tilaisuus alkaa kello 18.00 Suomen aikaa. SuomiMobiilin ensituntumat OnePlus 7T -puhelimesta voi käydä jo nyt lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus