OnePlusYleinen

OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversio saatavilla tänään – Hinta 859 euroa

OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimien rinnalla julkaistu OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversio on vihdoin tulossa myyntiin ja se on saatavilla tänään 5. marraskuuta OnePlusin verkkokaupassa. Suomessa rajoitettua erikoisversiota myyvät myös Elisa, Telia, DNA ja Verkkokauppa.com. Laitteiden toimitus kumppaneilla alkaa 8. marraskuuta.

Osana OnePlus 7T -puhelinsarjaa julkaistu McLaren-erikoisversio myydään rajoitettuna eränä OnePlusin verkkokaupassa ja kumppaneilla 859 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Julkaisimme ensimmäisen McLaren-puhelimemme vuosi sitten, ja se myytiin loppuun nopeasti vain muutamassa viikossa. Olemme iloisia siitä, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä McLarenin kanssa. Me suomalaiset olemme tunnetusti formulakansaa, ja palaute faneiltamme on ollut innostunutta. OnePlus 7T Pro McLaren -versiossa yhdistyvät kaikki älypuhelimien parhaat puolet. On upeaa tuoda tämä erikoismalli Suomeen”, kommentoi OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

OnePlus 7T Pro McLaren on OnePlusin nopein puhelin ja sen käyttökokemus on kaikkein sujuvin. Puhelimessa yhdistyvät lippulaivamallin viimeistellyt ohjelmistot sekä huippusuorituskyky superautojen tapaan. Laitteessa on 12 gigatavua muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa, UFS 3.0 -muisti, Qualcomm Snapdragon 855 Plus -prosessori sekä kolmoiskamera.

McLaren-erikoisversion poikkeuksellinen design on saanut inspiraationsa autoissa käytettävästä komposiittimateriaalista. Takakuoren uniikki kuviointi muuttuu erilaisissa valaistusolosuhteissa. Myös puhelimen kotelossa on runsaasti pieniä yksityiskohtia, kuten McLaren-faneille tuttu ylellinen alcantara-kangas.

SuomiMobiilin kuvina-artikkelin OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversiosta voi käydä katsomassa täältä.

Lähde: OnePlus Suomen lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus