OnePlusYleinen

OnePlus 7T saa tuen 960fps-hidastusvideolle tulevan päivityksen mukana

Tällä viikolla julkaistu OnePlus 7T on selvä edistysaskel keväällä myyntiin saapuneesta OnePlus 7 -mallista, sillä OnePlus on lisännyt puhelimeen lukuisia uusia ominaisuuksia. Vaikka OnePlus 7T on selvä päivitys, niin joitakin ominaisuuksia silti vielä puuttuu.

OnePlus 7T tulee raporttien mukaan saamaan kaksi uutta ominaisuutta kameraan tulevassa päivityksessä. Yksi ominaisuuksista on lippulaivapuhelimista tuttu 960fps hidastusvideokuvaus 720p-tasoisena. Puhelin tukee tällä hetkellä korkeintaan 480fps hidastusvideota. Toinen päivityksen mukana odotettava uusi ominaisuus on 4K 30fps -tasoisen ultralaajakulmavideon tallentaminen. Näitä kahta ominaisuutta odotetaan tulevien päivityksien mukana, mutta tarkkaa aikataulua päivityksille ei ole tiedossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi OnePlus 7T on varusteltuna kolmoiskameralla, joka rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 12 megapikselin telekamerasta. Puhelin julkaistiin torstaina Intiassa ja Euroopassa julkaisu tapahtuu vasta 10. lokakuuta, jolloin OnePlus 7T:n hinnoittelu paljastetaan.

Lähde: XDA-Developers.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus