MotorolaYleinen

Motorolan taittuvanäyttöinen Razr-puhelin saatetaan julkaista vielä tänä vuonna

Kuluvan vuoden piti olla taittuvanäyttöisten älypuhelimien vuosi, mutta ensimmäiset taittuvanäyttöiset puhelimet ovat osoittautuneet varsinaisiksi ongelmiksi valmistajilleen. Samsung Galaxy Fold- ja Huawei Mate X -puhelimet julkaistiin jo alkuvuonna ja vasta Samsungin puhelin on tullut kuluttajien saataville ongelmien ratkaisun jälkeen.

Myöskin Motorolan on odotettu liittyvän taittuvanäyttöisien puhelimien markkinoille, mutta alkuperäisistä odotuksista tuleva Razr-puhelin on syystä tai toisesta myöhästynyt pahasti. Aikaisemmin simpukkapuhelinta muistuttavan Motorola Razr -puhelimen odotettiin tulevan myyntiin kesällä, mutta tuorein raportti odottaa puhelimen julkaisun tapahtuvan vasta kuluvan vuoden lopulla. Motorolaa hyvin lähellä olevan henkilö on puhunut asiasta CNET-sivustolle ja kertonut puhelimen olevan edelleen tulossa. Todennäköisesti puhelin nähdään vielä tänä vuonna, mutta on epätodennäköistä, että se tulee myyntiin ennen vuotta 2020.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden tietojen mukaan tuleva Motorola Razr tulee saamaan taittuvan näytön, joka löytyy puhelimen sisäpuolelta. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 670- tai Snapdragon 710 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Taittuvan näytön odotetaan olevan kooltaan 6,2 tuumaa ja se perustuu OLED-tekniikkaan. Puhelimessa on myös toinen pienempi näyttö, jonka tarkkuus on 600 x 800 pikseliä.

Motorola Razr -puhelimen julkaisu tapahtunee tuoreimman raportin mukaan siis vielä kuluvan vuoden aikana. Motorola ei ole kuitenkaan vielä itse vahvistanut taittuvanäyttöisen puhelimensa julkaisuajankohtaa.

Lähde: CNET

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola