OnePlusYleinen

OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimet saapuivat myyntiin Suomessa

OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro

OnePlus julkaisi viime viikolla yhtiön uudet OnePlus 8 -malliston älypuhelimet, joiden myynti on alkanut tänään virallisesti Suomessa. OnePlus 8– ja OnePlus 8 Pro -älypuhelimien ennakkomyynti alkoi jo heti julkaisun jälkeen, mutta nyt laitteita saa suoraan kaupasta ostettua.

OnePlussan uuden OnePlus 8 -lippulaivasarjan puhelinten myynti on alkanut kaikkialla Euroopassa. Puhelin on myynnissä OnePlussan verkkokaupassa sekä Suomessa jälleenmyyjillä, kuten DNA:lla, Elisalla, Gigantissa, Telialla, Verkkokauppa.comissa ja Jimm’s-verkkokaupassa. Samaan aikaan myyntiin tulevat uudet OnePlus Bullets Wireless Z -kuulokkeet sekä OnePlus Warp Charge 30 Wireless -laturi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poikkeuksena uutuuspuhelimissa on OnePlus 8 -puhelimen Interstellar Glow -väriversio, jonka ennakkotilaus alkaa 27. huhtikuuta ja sen myynti alkaa vasta 4. toukokuuta.

OnePlus-käyttäjät voivat liittyä Google One -jäsenohjelmaan, joka tarjoaa lisää tallennustilaa Google Drivessa, Gmailissa ja Google Kuvissa sekä automaattisen puhelimen varmuuskopioinnin. Google Onen avulla käyttäjät voivat tallentaa valokuvansa ja yhteystietonsa turvallisemmin pilveen. Kaikki OnePlus 8 -sarjan ostajat saavat kolmeksi kuukaudeksi 100 gigatavun pilvitallennustilan ilmaiseksi. Muiden OnePlus-mallien käyttäjät saavat yhden kuukauden ilmaisen kokeilujakson.

SuomiMobiilin ensituntumat OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -älypuhelimista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Alapuolella on vielä listattuna kaikki myyntiin tulleet uudet OnePlus-laitteet sekä niiden jälleenmyyjät löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun kautta.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus