XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee nuorille suunnatun Mi 10 -älypuhelimen Kiinassa 27. huhtikuuta – varusteltuna 5G:llä ja 50x zoomauksella

Xiaomi on jo alkuvuodesta julkaissut yhtiön Mi 10 -huippumalliston, mutta nyt Kiinassa ollaan julkaisemassa erityisesti nuorille suunnattu Xiaomi Mi 10 Youth Edition. Euroopassa Xiaomi esitteli jo Xiaomi Mi 10 Liten, ja Kiinassa julkaistava versio on muutamalta osa-alueelta selvästi erilainen.

Jo julkaistujen tietojen mukaan uudessa puhelimessa olisi varsin samanlainen muotoilu kuin Mi 10 Litessä, mutta väriversiot ovat hieman erilaiset. Kiinassa Mi 10 Youth Edition on tulossa tarjolle ainakin valkoisena, vihreänä, sinisenä sekä oranssina versiona. Kameroita näyttää takaosassa olevan neljä, mutta yksi kameroista on nähtävästi jonkinlainen periskooppikamera, joka takaa paremmat zoomausominaisuudet. Xiaomin mukaan laite kykenee 50x digitaaliseen zoomaukseen, joten laite saattaa kyetä 5x optiseen zoomaukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Mi 10 Youth Edition -puhelimessa on 6,57 tuuman OLED-näyttöpaneeli sekä Qualcommin Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, jonka ansiosta puhelin tulee SA- ja NSA -5G-tekniikoita. Käyttöjärjestelmänä uskotaan olevan Android 10, jonka päällä hyrrää MIUI 12 -käyttöliittymä, jonka Xiaomi esittelee puhelimen yhteydessä.

Xiaomi Mi 10 Youth Edition sekä MIUI 12 tullaan julkaisemaan Kiinassa siis 27. huhtikuuta. Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin MIUI 12 on tulossa globaalisti saataville, mutta uusi Mi 10 -versio tuskin tulee myyntiin kovin laajasti Kiinan ulkopuolella.

Lähde: Xiaomi /kiinaksi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi