HuaweiYleinen

Vuotokuvissa Huawein haastajat AirPods Pro -kuulokkeille – FreeBuds 3i -kuulokkeissa on aktiivinen taustamelun vaimennus

Huawei FreeBuds 3i

Luotettavista vuodoistaan tunnettu saksalainen Winfuture.de -sivusto on saanut tällä kertaa käsiinsä kuvia sekä tietoja Huawein tulevista täyslangattomista kuulokkeista, jotka kantavat nimeä FreeBuds 3i. Viime vuonna Huawei esitteli FreeBuds 3 -kuulokkeet ja nyt FreeBuds 3i -versiot ovat hieman parannellut sekä myös tietyllä tavalla haastajat Applen vastaaville AirPods Pro -kuulokkeille.

Todennäköisesti Huawei tulee julkaisemaan nyt vuotaneet FreeBuds 3i -kuulokkeet pian kotimarkkinoillaan Kiinassa uusien Nova 7 -malliston älypuhelimien kanssa, joiden julkaisu tapahtuu 23. huhtikuuta. FreeBuds 3i -kuulokkeissa on tulpparakenne, eli FreeBuds 3 -versioiden kaltaista avointa rakennetta ei enää ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeBuds 3i

Kuulokkeissa on myös aktiivinen taustamelun vaimennus, jonka avulla ympäristön melun pitäisi vähentyä jopa 24 desibelillä. Kuulokkeiden sisällä on 10 mm kaiutinelementti sekä kuulokkeissa on myös kaksi mikrofonia. Akunkesto on 37 milliampeeritunnin akkujen varassa ja itse kotelosta löytyy suurempi 410 milliampeeritunnin akku, jonka avulla kuulokkeet latautuvat useamman kerran tyhjästä täyteen. Kuulokkeissa kerrotaan olevan noin 3,5 tunnin akunkesto aktiivisen taustamelun vaimennuksen ollessa käytössä.

FreeBuds 3i -kuulokkeiden latautumiseen kuluu noin tunti, mutta latauskotelon latautumisessa menee noin 100 minuuttia USB-C-tyypin liittimen kautta. Yhden kuulokkeen kerrotaan painavan 5,5 grammaa ja kotelo painaa 51 grammaa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin kuulokkeet tullaan näkemään virallisesti, eikä FreeBuds 3i -kuulokkeiden hinnoittelusta ole vielä mitään tietoa. Suomessa jo myynnissä olevat FreeBuds 3 -kuulokkeet maksavat 179 euroa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei