OnePlusYleinen

OnePlus 8 -mallisto saamassa toivotun ominaisuuden – OnePlus liittyi langatonta latausta hyödyntävien yrityksien joukkoon

OnePlus 8 Pro -mallinnuskuva.

OnePlussan odotetaan julkaisevan kevään aikana uudet OnePlus 8 -malliston älypuhelimet, jotka olisivat huhujen mukaan OnePlus 8, OnePlus 8 Pro sekä OnePlus 8 Lite. Puhelimista on kuultu ja nähty monia huhuja, mutta nyt yksi huhutuista ominaisuuksista on jo lähes saanut vahvistuksen. OnePlus on nimittäin liittynyt langatonta latausta hyödyntävien yrityksien joukkoon.

Wireless Power Consortium -yhteenliittymän sivustolle on listattu langatonta latausta hyödyntävien yrityksien joukkoon myös OnePlus. Suoranaisesti listaus ei kuitenkaan vahvista OnePlussan tuovan langattoman latauksen seuraaviin OnePlus 8 -puhelimiin, sillä esimerkiksi listoilta löytyy myös OPPO, jolta langatonta latausta tukevaa älypuhelinta ei vielä markkinoille ole tullut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan OnePlus suunnittelisi langattoman latauksen tuomista ainakin OnePlus 8 Pro -puhelimeen, mutta varmistus siihen saadaan todennäköisesti vasta lähempänä julkaisua. OnePlus on aikaisemmin todennut, että langattoman latauksen hitaus on pää syy siihen, että tekniikkaa ei ole puhelimiin tuotu. Yhtiö on luottanut viime aikoina vahvasti tehokkaaseen Warp Charge -tekniikkaan.

Wireless Power Consortium -yhteenliittymän sivustolla.

Lähde: Wireless Power Consortium

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus