SamsungYleinen

Samsung Galaxy A51 saapui myyntiin Suomessa tänään

Samsung Galaxy A51

Samsung on tuonut tänään Suomessa kauppoihin uuden Galaxy A51 -puhelimen, joka on seuraaja suositulle Galaxy A50 -puhelimelle. Uutuuspuhelimessa Samsung hyödyntää tuttua muotokieltä, jonka odotetaan olevan tulossa myös yhtiön kalliimpiin älypuhelimiin.

”Galaxy A -sarja oli vuonna 2019 huikea menestys Suomessa. Useat Galaxy-lippulaivapuhelinten luotetuista huippuominaisuuksista ovat nyt myös Galaxy A -sarjan peruspilareita, eivätkä suomalaiset enää ole valmiita luopumaan esimerkiksi erinomaisesta kamerasta, riittoisasta akkukestosta tai suuresta näytöstä. Galaxy A51 parantaa näitä suomalaisten suosikkiominaisuuksia entisestään”, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A51 -puhelimen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus ja näyttö perustuu myöskin AMOLED-tekniikkaan. Tehoista on vastaamassa Exynos 9611 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa löytyy 128 gigatavua. Akun kooksi on ilmoitettu 4000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 15 watin pikalatauksella.

Neloiskamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta sekä 5 megapikselin erillisestä makrokamerasta. Etukameran tarkkuudeksi on mainittu 32 megapikseliä. Samsung on myöskin saanut uuteen Galaxy A51 -puhelimeensa tuoreeltaan Android 10 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää One UI 2.0 -käyttöliittymä.

Suomessa uuden Galaxy A51-mallin myynti alkaa tänään 31. tammikuuta. Puhelimen suositushinta on 379 euroa, ja värivaihtoehdot ovat Prism Crush Black, Prism Crush White ja Prism Crush Blue.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung