OnePlusYleinen

Vahinko vai ovela pr-temppu? – OnePlus paljasti mahdollisesti OnePlus 8 Liten

Videolla nähdään OnePlus 8 Liten kaltainen prototyyppipuhelin.

OnePlus tulee ensi viikolla julkaisemaan uuden Concept One -puhelimensa CES-messuilla, mutta yhtiön tulevista OnePlus 8 -malliston puhelimista on nähty jo useita vuotoja, vaikka puhelimien julkaisun odotetaan tapahtuvan vasta vuoden toisella neljänneksellä. Yhteensä puhelimia odotetaan peräti kolmea, jotka olisivat OnePlus 8, OnePlus 8 Pro sekä hieman yllättäen OnePlus 8 Lite. Kaikista kolmesta puhelimesta on jo viime vuoden lopulla nähty kuvia luotettavan vuotajan toimesta.

Tänään OnePlus on julkaissut Kiinassa videon, jossa on esillä yhtiön työntekijöitä sekä itse OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau. Videolla käydään läpi jo julkaistujen OnePlus-puhelimien prototyyppejä sekä erilaisia suunnitteilla olleita väriversioita. Katse kiinnittyy kuitenkin videolla nähtävään prototyyppejä täynnä olevaan laatikkoon, jossa etummaisena komeilee varsin tutunoloinen älypuhelin. Laite muistuttaa vahvasti vuodoissa nähtyä OnePlus 8 Lite -puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Prototyyppipuhelimessa on nähtävillä laatikkomainen kamera-alue takaosan vasemmassa yläkulmassa, kuten myöskin vuotokuvissa oli OnePlus 8 Lite -puhelimessa. Aikaisemman vuodon mukaan OnePlus 8 Liteen on odotettu kahta takakameraa, mutta videolla nähtävässä laitteessa on selvästi kolme takakameraa. Vaikka videolla näkyy OnePlus 8 Liten kaltainen älypuhelin, niin kyseessä ei välttämättä ole edes OnePlus 8 Liten prototyyppi, sillä OnePlus on saattanut suunnitella vastaavaa kameraratkaisua esimerkiksi OnePlus 7 -malliston puhelimiin.

Jos kyseessä olisi todella OnePlus 8 Liten prototyyppi, niin sitä tuskin nähtäisiin videolla, sillä laitetta esitellään videon aikana varsin paljon ja myös itse OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau pitää puhelinta käsissään. Kyseessä on todennäköisesti OnePlussan pr-temppu ennemmin kuin oikea vuoto, sillä OnePlussalla tiedetään OnePlus 8 Liten kuvien jo vuotaneen ja vastaavanlaisen prototyyppilaitteen näkyminen videolla antaa yhtiölle näkyvyyttä.

Toisaalta jos videolla nähdään oikea OnePlus 8 Liten prototyyppi, niin julkaisun ei voida olettaa olevan enää kovinkaan kaukana.

Lähde: Bilibili.com (kiinalainen videopalvelu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus