OnePlusYleinen

OnePlus 8 Pro ensimmäistä kertaa esillä live-vuotokuvassa

OnePlus 8 -mallistoa odotetaan julkaistavaksi aikaisintaan kuukauden päästä, mutta tulevista puhelimista tiedetään jo nyt varsin paljon. Yhteensä uusia puhelimia odotetaan kolmea, jotka olisivat OnePlus 8, OnePlus 8 Pro sekä OnePlus 8 Lite. Tuorein vuoto koskee todellista huippupuhelinta, eli OnePlus 8 Prota, sillä laitteesta on julkaistu väitetysti ensimmäinen live-kuva.

Kuvassa on nähtävillä OnePlus 8 Pron takaosa, mutta kuva ei paljasta mitään kovin uutta. Takaosassa nähdään varsin tuttu OnePlus 7 Prossakin nähty takaosa, jossa on kolme kamerasensoria. Takaosassa on myös salamavalo sekä OnePlus-logo. Kameroiden vieressä nähdään kuitenkin myös 3D ToF -järjestelmä, joka on nähty jo mallinnuskuvissa.

Aikaisempien vuotojen mukaan OnePlus 8 -perusversio olisi lähempänä OnePlus 7 Prota, sillä siitä puuttuisi OnePlus 8 Prohon odotettu 3D ToF -järjestelmä. Valitettavasti nyt vuotanut kuva kannattaa ottaa edelleen pienellä varauksella, sillä kuvan aitoutta ei voida todistaa. Kuva saattaa olla helposti myös muokattu OnePlus 7 Prosta. Lisätietoja OnePlus 8 -puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmista artikkeleistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Milloinkohaan tulee

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus