AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8 saivat Android 11 -päivityksen avoimen beetaversion – mukana myös tuore OxygenOS 11

OnePlus on tänään laittanut halukkaille käyttäjille jakoon Android 11 -päivityksen avoimen beetaversion, jonka mukana on myös yhtiön tuorein OxygenOS 11 -käyttöliittymä. Google julkaisi tänään Android 11 -käyttöjärjestelmän virallisen version Pixel-puhelimille, jonka lisäksi muutamat valmistajat ovat aloittaneet beetaversioiden jakelun, joista yksi on OnePlus.

OxygenOS 11 -käyttöliittymässä on uudet Android 11 -käyttöjärjestelmän ominaisuudet sekä uudistukset. Näiden lisäksi OnePlus on muokannut käyttöliittymäänsä rankalla kädellä, ja yksi lähtökohta on ollut helpompi käytettävyys yhdellä kädellä. OnePlus on myös päivittänyt pelitilan kokonaan, jonka lisäksi mukana on myös uusi Ambient-display-ominaisuus. Suljetulla näytöllä voi nyt siis olla nähtävillä kellonaika ja OnePlus tarjoaa myös kymmenen uutta kellotyyliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus kertoo päivittäneensä myös tummaa tilaa, niin että se on helposti aktivoitavissa pikavalikosta. Lisäksi tumma tila voidaan asettaa nyt automaattisesti tiettynä aikana aktivoitumaan. Zen-tilaan OnePlus on tuonut viisi uutta teemaa sekä enemmän aikavaihtoehtoja. OxygenOS 11 tarjoaa myös uusitun gallerian, joka tukee nyt story-toimintoa.

Android 11 -päivitykseen voi tutustua tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme, jonka lisäksi OxygenOS 11 -käyttöliittymään kannattaa tutustua tarkemmin OnePlussan foorumilta.

Android 11 ja OxygenOS 11 ovat nyt saatavilla siis halukkaille OnePlus 8 Pro- ja OnePlus 8 -puhelimien käyttäjille. On kuitenkin hyvä huomata, että kyseessä on vasta beetaversio, jossa saattaa olla vielä lukuisia bugeja sekä ongelmia. Todennäköisesti OnePlus tulee jakamaan Android 11 -päivitystä julkisesti tulevien viikkojen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android