LGYleinen

Vuotokuva paljastaa LG Wing -puhelimen – erikoinen kaksoisnäyttö selvästi esillä

LG tulee julkaisemaan ensi viikolla erikoisen kahdella näytöllä varustellun älypuhelimen, jollaista ei vielä markkinoilla ole aikaisemmin nähty. Puhelimen nimen on kerrottu olevan LG Wing, ja konseptina puhelin tarjoaa vaakatasoon kääntyvän päänäytön, jonka alapuolelta löytyy toinen pienempi näyttö.

Vuotaneessa kuvassa LG Wing nähdään kahdessa värissä, jotka ovat sininen sekä harmaa. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa nähdään näyttö, jossa ei ole mitään lovia tai etukamerareikiä. Näyttö on reunoiltaan hieman kaartuva sekä kehykset on pyritty minimoimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisen puhelimesta tekee päänäytön käännettävyys. Kun näyttö käännetään vaakatasoon, paljastuu alapuolelta pienempi näyttö, jonka koko on noin 4 tuumaa. Toista näyttöä voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi navigoidessa. LG Wing -puhelin mahdollistaa kahden näyttönsä ansiosta hieman erilaisemman moniajon, sillä ainakin kahta sovellusta pystytään nyt käyttämään samanaikaisesti.

Toistaiseksi puhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei ole varmuutta. Huhuissa on mainittu, että puhelimessa olisi Qualcommin keskihintaluokan puhelimille suunnattu Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri. LG Wing on nähty jo aikaisemmin muutamissa videoissa, jotka ovat nähtävillä artikkelin alareunasta.

LG tulee julkaisemaan LG Wing -puhelimen 14. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Huhujen mukaan erikoisen puhelimen hinnaksi tulee noin 1000 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: 9to5Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG