OnePlusYleinen

OnePlus 8 Pro paljastui mahdollisesti Geekbenchin tietokannasta

OnePlus 8 Pro

Vaikka OnePlussan uusia huippuluokan älypuhelimia odotetaan julkaistavaksi vasta vuoden toisella neljänneksellä, niin silti puhelimista on kuultu ja nähty vuotoja varsin paljon. Jo viime vuonna puhelimien yksityiskohtaiset 3D-mallinnuksiin pohjautuneet kuvat paljastuivat, ja tekniset tiedotkin ovat jo varsin hyvin tiedossa. Tällä kertaa Geekbenchin tietokantaan on ilmestynyt puhelin, jonka odotetaan olevan OnePlus 8 Pro.

Tietokantaan on ilmestynyt Galilei IN2023 -mallikoodia kantava puhelin, jonka on kerrottu olevan OnePlus 8 Pro. Listauksen mukaan puhelimessa olisi Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä Qulacommin tuorein Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri. Testatussa laitteessa on myöskin 12 gigatavua RAM-muistia, mutta todennäköisesti tarjolle on tulossa myös pienempiä muistiversioita. Valitettavasti Geekbenchin listaus ei paljasta juurikaan muuta itse laitteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotojen mukaan OnePlus 8 Prossa tultaisiin näkemään suuri AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on kaartuvat reunat ja näytössä on etukameraa varten tehty reikä vasemmassa kulmassa. Puhelimen takaosaan odotetaan neloiskameraa, joista yksi olisi ToF-sensori. Huhuissa on myös kerrottu tulossa olevan OnePlus 8- ja OnePlus 8 Lite -puhelimet pro-version rinnalla. Valitettavasti julkaisun ei odoteta tapahtuvan vielä muutamaan kuukauteen, sillä jos aikaisemmista vuosista voidaan jotain päätellä, niin julkaisu tapahtunee vasta toukokuussa.

Lähde: Geekbenchin tietokanta (Galilei IN2023)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus