POCOYleinen

Joko Pocophone F2 -puhelimen julkaisu on lähellä? – Xiaomi rekisteröi paljastavan tavaramerkin

Pocophone F1

Kiinalaisen Xiaomin yksi vuoden 2018 mielenkiintoisimmista älypuhelimista oli Pocophone F1, joka tarjosi huippuluokan ominaisuuksia, mutta selvästi kilpailijoitaan edullisempaan hintaan. Vaikka puhelin oli jonkinlainen menestys Xiaomin historiassa, niin valitettavasti seuraajaa puhelimelle ei ole nähty. Xiaomin johtohenkilöt ovat kuitenkin vihjanneet Pocophone F1 -puhelimen seuraajan julkaisemisesta tasaisin väliajoin.

Tällä kertaa Xiaomin suunnitelmista on ensimmäistä kertaa todisteista, joiden perusteella Pocophone F2 -puhelimen julkaisun voidaan odottaa jo lähenevän. Xiaomi on nimittäin hakenut tavaramerkkiä Poco F2 -puhelimelle, jonka odotetaan olevan tulevan puhelimen virallinen nimi. Jo ensimmäisen Pocophone-puhelimen kohdalla Xiaomi luotti Poco F1 -mallinimeen Intian markkinoilla, ja muilla markkinoilla laite tunnettiin nimellä Pocophone F1. Todennäköisesti yhtiö tulee jatkamaan samalla strategialla Poco F2:n kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti tulevasta Pocophone-puhelimesta ei ole vielä kovin tarkkoja tietoja, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin Pocophone F2 tulee olemaan huippuluokan älypuhelin. Todennäköisesti järjestelmäpiirinä toimisi siis Snapdragon 855 tai jopa tuoreampi Snapdragon 865, joka on tämän vuoden huippupuhelimiin tarkoitettu järjestelmäpiiri.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO