OnePlusYleinen

OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimien rinnalla saatetaan nähdä OnePlus 9 Lite – perustuu Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriin

OnePlussan odotetaan julkaisevan uudet huippupuhelimensa keväällä 2021, ja aikaisemmin huhuissa on mainittu yhtiön suunnittelevan OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimien julkaisua. Samalla saatetaan myös nähdä edullisempi OnePlus 9 Lite, jos tuoreeseen huhuun on uskomista.

Huhun mukaan puhelimen nimi saattaisi olla OnePlus 9 Lite, ja siinä käytettäisiin Qualcommin tämän vuoden huippujärjestelmäpiiriä, eli Snapdragon 865 -versiota. Muissa OnePlus 9 -malliston huippupuhelimissa on odotuksien mukaan Qualcommin joulukuun alussa julkaisema Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Saman huhun mukaan OnePlus tulisi hinnoittelemaan OnePlus 9 Liten noin 600 dollarin hintapisteeseen, kun taasen OnePlus 9 maksaisi noin 800 dollaria ja OnePlus 9 Pro vastaavasti noin 950-1000 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9 Liten odotetaan olevan teknisesti myös hyvin lähellä syksyllä julkaistua OnePlus 8T -mallia. Puhelimeen odotetaan 90 tai 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneelia, 65 watin tehoista langallista pikalatausta sekä takaosan kamerat pitäisi olla lähes identtiset. OnePlus 9 Liten takaosan materiaalin huhutaan olevan muovia, kun vielä OnePlus 8T:ssä se oli lasia.

Jos huhut osoittuvat todeksi, niin OnePlus 9 Litellä pyritään todennäköisesti haastavaa kilpailijoita, jotka tarjoavat myös todella kovanluokan älypuhelimia aikaisempaa edullisemmin. Vasta lähempänä julkaisua tullaan kuulemaan tarkempia huhuja sekä tietoja, joten nyt tuore huhu kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus