OnePlusYleinen

OnePlussan toimitusjohtaja vahvisti: Älykello tulossa ensi vuoden alussa

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

OnePlussalta on odotettu älykelloa jo varsin pitkään ja yhtiö vahvisti älykellon olevan suunnitteilla jo OnePlus 8T -puhelimen julkaisun yhteydessä syksyllä. Sittemmin tuntemattomista syistä älykellon julkaisua on kuitenkin siirretty entisestään, mutta nyt OnePlussan toimitusjohtaja on jälleen vahvistanut älykellon olevan silti tulossa.

Pete Lau on kertonut Twitterissä, että OnePlus-älykello tullaan esittelemään ensi vuoden alussa. OnePlus on jo sisäisesti harkinnut ja kehittänyt älykelloja vuodesta 2015 asti, mutta kuluttajien saataville yhtään älykelloa ei ole vielä tuotu. Nyt kuitenkin kello on varmasti tulossa, ja todennäköisesti ennen julkaisua tullaan kuulemaan erilaisia tietoja laitteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan OnePlussan älykello olisi pyöreä ja tarjoaisi luonnollisesti pyöreän näytön. Todennäköisesti kellossa on Snapdragon Wear 4100 -järjestelmäpiiri, mutta täyttä varmuutta muista kellon ominaisuuksista ei ole vielä. Pete Lau on jo aikaisemmin varmistanut OnePlussan käyttävän kellossa Googlen kehittämää Wear OS-käyttöjärjestelmää, jota on parannettu OnePlussan tyylisesti paremmaksi ja sen pitäisi toimia saumattomasti yhdessä OnePlussan muiden tuotteiden kanssa.


Lähde: Twitter (Pete Lau)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus