OnePlusYleinen

OnePlus 9 -puhelimien julkaisu lähenee – ”Horisontissa häämöttää jotain uutta”

OnePlus on julkaissut sivuillansa vihjailevan tiedon, jonka voidaan odottaa viittaavaan lähenevään julkaisuun. OnePlussan mukaan ”horisontissa häämöttää jotain uutta”, ja samalla lisätietoja kerrotaan paljastettavan 8. maaliskuuta. Vihjailevalla sivulla on kuva maapallosta ja samalla on mahdollista tilata OnePlussan uutiskirje.

Itse sivu on nimeltään ”moonshot”, joka voi viitata tulevien puhelimien yhteen ominaisuuksista. Monet huippupuhelimet ovat viime vuosina pystyneet ottamaan hyviä kuvia kuusta, mutta OnePlussan puhelimilla se ei ole vielä ollut mahdollista. OnePlus 9 -puhelimissa kuun kuvaaminen saattaa olla tehtynä hieman helpommaksi erillisen kuvaustilan avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemminkin on huhuttu, että OnePlus aloittaa uusien OnePlus 9 -malliston puhelimien vihjaamisen maaliskuun alussa ja 8. maaliskuuta olisi luvassa julkaisupäivämäärän paljastaminen. OnePlus 9 -puhelimien julkaisua odotetaan globaalisti maaliskuun loppupuolella. Tuoreimpien tietojen mukaan tällä kertaa julkaistavaksi odotetaan OnePlus 9R-, OnePlus 9– ja OnePlus 9 Pro -puhelimia sekä OnePlus Watch -älykelloa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus