XiaomiYleinen

Vuotanut video paljastaa yksityiskohtia julkaisemattoman Xiaomi Mi 11 Pron takaosasta

Xiaomi on julkaissut jo globaalisti Mi 11 -huippupuhelimen, mutta uusia jäseniä mallistoon on luvassa kevään aikana. Xiaomin tiedetään valmistelevan Mi 11 Lite-, Mi 11 Pro- ja Mi 11 Ultra -puhelimien julkaisua. Toistaiseksi Mi 11 Pro on pysynyt varsin hyvin mysteerinä, mutta nyt nettiin on vuodettu video, mikä paljastaa yksityiskohtia laitteen takaosasta.

Vuotanut video esittelee puhelimen takapaneelia neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, oranssi, sininen sekä violetti. Xiaomi tulee luottamaan Mi 11 Prossa tuttuun laatikkomaiseen kamera-alueeseen, jossa on nähtävästi kolme kamerasensoria ja loput sensorit kuten salama tai laserautomaattitarkennus löytyvät kamera-alueen ulkopuolelta. Takaosasta voidaan saada selville, että yksi kameroista olisi periskooppikamera, joten Mi 11 Prossa Xiaomi tulee panostamaan zoomaustoiminnallisuuksiin, jotka Mi 11 -perusversiosta puuttuivat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa nähdään myös teksti, joka paljastaa Mi 11 Pron pääkameran tarkkuudeksi 50 megapikseliä, vaikka Mi 11 tarjoaa 108 megapikselin pääkameran. Lisäksi teksti vahvistaa tuen 50-kertaiselle zoomaukselle, joten takaosassa on suurella todennäköisyydellä ainakin 5x optiseen zoomaukseen kykenevä periskooppikamera. Xiaomi Mi 11 Pro tulee saamaan tietojen valossa Samsungin tuoreimman ISOCELL GN2 -sensorin, jolla pystytään kuvaamaan 50 megapikselin kuvia.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole paljastanut, milloin uusia Mi 11 -malliston älypuhelimia tullaan julkaisemaan. Todennäköisesti julkaisu tapahtuu kevään aikana, mutta aluksi markkinoilla joudutaan tyytymään vain Mi 11 -perusmalliin.

Lähde: YouTube (Sparrows News)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

 1. ”Aina epäillä sopii?!”

  Kysyn vaan, mitä kaikkea tietoa meiltä kuluttajilta SALATAANKAAN ja URKITAANKAN – laitteella ja tietysti ”hyvää” tarkoittaen ja sehän on selvää jos kysytään ??!!

  1. Onhan noissa urkinnoissa moneksi. Usalais-liittolaiset urkkivat mobiili-internettiä NSA:n ja ruotsalaistenkin vakoilulakien nojalla. Usa:laiset teknologiat, käyttikset ja appsit urkkivat. Ja sitten vielä kiinalaisetkin laitteet ja käyttis- ja appsi-viritelmät. Ja eikös se Suomenkin Tikkakosken signaaliurkinta osansa urkintasoppaan laita, sekä saattavat naapuritkin perinteisesti urkkia vaikka mitä. Etenkin jos kun noille urkittavaa ihan mobiili-kädestä pitäen tarjoaa – jos nyt sitten urkittavan arvoista onkaan.

   Olanneista noissa myös se, että urkkijat syyttelevät toisia urkkijoita, kun haluavat olla ”ainoita oikeita” urkkijoita.

   1. Erittäin hyvin sanottu!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi