OnePlusYleinen

OnePlus 9R -puhelimesta julkaistiin tyylikäs vihreä väriversio Kiinassa

OnePlus esitteli maaliskuussa uudet OnePlus 9 -sarjan puhelimet, joita on valikoiduilla markkinoilla jopa kolme kappaletta. OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro esiteltiin globaalisti, mutta Intiassa ja Kiinassa julkaistiin myös edullisempi OnePlus 9R. Kiinassa OnePlus on tänään laajentanut puhelimen värivalikoimaa uudella kesäisellä vihreällä väriversiolla.

Alun perin OnePlus 9R esiteltiin vain kahdessa väriversiossa, jotka olivat sininen ja musta. Nyt valikoima on täydentynyt vihreällä väriversiolla, jossa on mattapintainen lasi. Muilta osin vihreä versio on samanlainen kuin muutkin OnePlus 9R -mallit. Kiinassa hintaa sillä on 8 + 128 gigatavun versiolla 2999 juania sekä 8 + 256 gigatavun versiolla 3299 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuina 381 euroa ja 419 euroa. Toistaiseksi OnePlus ei ole kertonut aikeistaan tuoda vihreää väriä laajemmin tarjolle OnePlus 9 -mallistolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9R on pitkälti viime vuoden OnePlus 8T -malliin perustuva laite. Puhelin tarjoaa 6,55 tuuman AMOLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin, 48 megapikselin neloiskameran sekä 4500 milliampeeritunnin akun tehokkaalla 65 watin pikalatauksella. OnePlus 9R on uutuuspuhelimista kaikista edullisin ja sen kohderyhmänä ovat olleet pelaamisesta kiinnostuneet henkilöt, jotka arvostavat huippuluokan suorituskykyä kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus