NubiaYleinen

ZTE esitteli uuden Nubia Z30 Pro -älypuhelimen – tarjoaa 120 watin pikalatauksen ja 144 Hz näytön

ZTE on esitellyt Kiinan markkinoille jälleen uuden huippuluokan älypuhelimen, joka kantaa nimeä Nubia Z30 Pro. Kyseessä on varsin tuttu puhelin, sillä ZTE on tehnyt vain pieniä muutoksia aikaisemmin esiteltyyn ZTE Axon 30 Ultraan. Puhelin on todennäköisesti jäämässä vain Kiinan markkinoiden herkuksi.

Nubia Z30 Pro tarjoaa suuren 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde, HDR10+ -tuki sekä korkea 144 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näytössä on etukameraa varten tehty reikä sekä reunoilta kaartuva toteutus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Nubia Z30 Pron takaosaan on saatu neljä kappaletta, jotka ovat 64 megapikselin pääkamerasta, 64 megapikselin ultralaajakulmakamera, 64 megapikselin muotokuvakamera sekä 8 megapikselin periskooppikamera 5x optisella zoomauksella. Puhelimella voidaan myös kuvata 50x digitaalisesti zoomattuja kuvia. Optinen kuvanvakain löytyy pääkameran ohella periskooppikamerasta.

Akunkeston on kerrottu olevan 4600 milliampeeritunnin akun varassa, jota ladataan jopa 120 watin pikalatauksella. ZTE:n mukaan akku latautuu vain 15 minuutissa tyhjästä täyteen. Käyttöjärjestelmänä Nubia Z3 Prossa toimii Android 11, jonka päällä hyrrää Nubia UI 9.0 -käyttöliittymäversio. Muita uuden puhelimen ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija ja stereokaiuttimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa ZTE on tuomassa uuden Nubia Z30 Pron myyntiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, hopea ja kultaisella viimeistelyllä varusteltu musta. Hintaa puhelimella on edullisimmillaan 4999 juania, eli noin 636 euroa. ZTE ei ole kertonut puhelimen olevan tulossa saataville globaalisti.

Lähde: Nubia Z30 Pro -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia