SamsungYleinen

Samsung julkisti Kiinassa uuden Galaxy F52 5G -puhelimen – tarjoaa 120 Hz näytön ja Snapdragon 750G -järjestelmäpiirin

Samsung on julkaissut tänään uuden Galaxy F52 5G -mallinimellä tunnetun älypuhelimen Kiinan markkinoille. Kyseessä on jälleen kerran uusi keskihintaluokan 5G-älypuhelin, joka tarjoaa Samsungille varsin tuttuja ominaisuuksia. Puhelinta ei odoteta myyntiin Suomessa.

Galaxy F52 5G tarjoaa suuren 6,6 tuuman näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Näytön oikeaan kulmaan Samsung on tehnyt myös kamerareiän, josta löytyy 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. Galaxy F52 5G:n takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös muistikorttipaikka, jonne voidaan asettaa jopa yhden teratavun microSD-muistikortti. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 11 sekä käyttöliittymänä on One UI 3.1. Samsung on laittanut Galaxy F52 5G -puhelimen sisuksiin 4500 milliampeeritunnin akun, jota ladataan jopa 25 watin pikalatauksella.

Galaxy F52 5G -puhelimen muita ominaisuuksia ovat USB-C-liitin, 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Samsung on hinnoitellut puhelimen 1999 juaniin, joka on noin 255 euroa. Galaxy F52 5G esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Samsung ei ole vielä julkaissut Galaxy F52 5G -puhelinta muilla markkina-alueilla.

Lähde: Samsung Galaxy F52 5G -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung