OnePlusYleinen

OnePlus aloitti vihjailut mystisestä uutuuspuhelimesta – odotetun OnePlus Nord 3:n julkaisu aivan nurkan takana

OnePlus vihjaa jo tulevasta.

OnePlus valmistautuu jo nyt uuden älypuhelimen julkaisuun, sillä tulevasta laitteesta on aloitettu ensimmäiset vihjailut. Uutuuspuhelimesta ei toistaiseksi kerrota juurikaan mitään, mutta OnePlus on paljastanut järjestävänsä ”OnePlus Magic Power” -tapahtuman yhdessä brändilähettiläs Jackson Wangin kanssa heinäkuussa.

Jackson Wang on suosittu hongkongilainen rap-artisti, laulaja, lauluntekijä sekä yksi eteläkorealaisen GOT7-bändin jäsenistä. Wang on toiminut OnePlussan brändilähettiläänä Aasian ja Tyynenmeren alueella, ja hän tulee nähtävästi olemaan myös tulevan puhelimen mainoskasvo kyseisellä markkina-alueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jackson Wang on OnePlussan brändilähettiläs.

OnePlus järjestää Jackson Wangin kanssa Bangkokissa tapahtuman 22. heinäkuuta. Tapahtuman kerrotaan olevan osa tulevan OnePlus-puhelimen teaser-kampanjaa. OnePlussan mukaan onnistuneiden OnePlus 11- ja OnePlus Nord CE 3 Lite 5G -puhelimien julkaisujen myötä, tuleva uutuusmalli noudattaa perinnettä tuoda faneille nopea ja sulava OnePlus-käyttökokemus.

OnePlus ei tarkkaan kerro, milloin uusi älypuhelin tullaan julkaisemaan. Kyseessä on todennäköisesti huhuttu OnePlus Nord 3, joka on vain hieman muunneltu versio jo aikaisemmin Kiinassa julkaistusta OnePlus Ace 2V -puhelimesta. OnePlus on julkaissut ainoastaan siluettikuvan puhelimesta, jossa nähdään melko laatikkomainen muotoilu, jota odotetaan myös Nord 3 -puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikataulullisesti OnePlus todennäköisesti julkistaa Nord 3 -puhelimen jo ennen mainittua 22. heinäkuuta järjestettävää tilaisuutta. Puhelinta on odotettu markkinoille kesäkuun aikana, mahdollisesti kesäkuun lopulla. On myös hyvä huomata, että esimerkiksi Euroopan ja Aasian julkaisujen välillä voi olla eroja, joten Euroopassa puhelin voidaan nähdä aikaisemmin tai myöhemmin.

Viittauksen aikaisempaan julkaisuun antaa tulevan tapahtuman ehdot, joissa mainitaan osallistumiseen vaadittavan OnePlus 11, OnePlus Nord CE 3 Lite 5G tai tuleva OnePlus-puhelin. Tämä tarkoittanee, että OnePlus Nord 3 julkaistaan hyvissä ajoin ennen 22. heinäkuuta, joten julkaisu kesäkuussa olisi loogista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace 2V on pitkälti identtinen OnePlus Nord 3:n kanssa.

OnePlus Nord 3 -puhelimeen odotetaan 6,74 tuuman kokoista OLED-näyttöpaneelia, jossa on 1.5K-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri ja akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia. Lisäksi puhelimeen odotetaan 50 megapikselin kolmoiskameraa sekä 16 megapikselin etukameraa.

Tarkempia tietoja julkaisuajasta kuullaan varmasti lähiaikoina.

Lähde: OnePlus APAC:n tiedote, Oneplusmagicpowerevent.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Eikö ennen sitä pitäisi ilmestyä Nord CE 3? Ja sitten vasta Nord 3? Tämä on minun vakaa käsitykseni järjestyksestä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus