OnePlusYleinen

OnePlus avasi Suomessa ensimmäisen Exclusive Service Center -korjaus- ja palvelukeskuksen

OnePlus 7 Pro

OnePlus on avannut ensimmäisen palvelukeskuksen Suomessa tänään. Uusi palvelukeskus sijaitsee Helsingissä ja se toimii walk-in -periaatteella. OnePlus-käyttäjät voivat siis huollattaa laitteensa nopeasti OnePlusin omassa liikkeessä ilman pidempiä korjausaikoja. Palvelukeskuksessa voi puhelimen korjauksen yhteydessä myös, tavata ja keskustella henkilökunnan kanssa sekä tutustua OnePlusin uusimpiin laitteisiin.

Helsinki on ensimmäinen kaupunki Euroopassa, jonne Exclusive Service Center -nimeä kantava korjaus- ja palvelukeskus perustetaan. Intiassa ja Kiinassa Exclusive Service Center -palveluita on jo. Suomeen keskus avattiin 14. kesäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomi valikoitui keskuksen sijainniksi muun muassa siksi, että se on ollut vahva OnePlus-markkina jo usean vuoden ajan. Kolme vuotta sitten Suomi sai ensimmäisenä maana maailmassa OnePlusin puhelimet myyntiin operaattorikumppanille. Uusi palvelukeskus on kiitos aktiiviselle OnePlus-yhteisölle ja merkittävä panostus asiakaspalveluun.

”Yhteisömme Suomessa on ainutlaatuinen, ja haluamme tarjota faneillemme vain parasta. Exclusive Service Center vie asiakaspalvelukokemuksemme uudelle tasolle ja on osa brändimme laajentumista Suomessa”, kertoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

OnePlusin korjaus- ja palvelukeskuksessa korjataan sekä ohjelmistoon että laitteistoon liittyviä ongelmia. Keskus ottaa vastaan OnePlus 3 ja sitä uudempia OnePlus-malleja.

Puhelimen toimitus korjattavaksi onnistuu joko viemällä puhelimen Helsingin Kampissa sijaitsevaan palvelukeskukseen tai postittamalla. Suurin osa paikan päällä tehtävistä korjauksista valmistuu kahdessa tunnissa. Postitse toimitettujen puhelinten korjausaika on noin seitsemän kalenteripäivää laitteen postituspäivästä alkaen korjatun laitteen vastaanottamiseen.

Alkuvaiheessa postitusalue kattaa vain Suomen, mutta myöhemmin se laajentuu Baltiaan ja muihin Pohjoismaihin. Palvelukeskukseen voi itse viedä korjattavaksi mistä tahansa maasta ostetun OnePlus-puhelimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa OnePlusin puhelimia myyvät Elisa, Telia, DNA, Verkkokauppa.com ja Jimm’s. Uusi palvelukeskus laajentaa OnePlusin asiakaspalvelua. Jälleenmyyjältä ostetun puhelimen voi edelleen korjauttaa myös toimittamalla puhelimen jälleenmyyjälle.

OnePlus on kertonut, että uusi huoltopiste palvelee arkisin kello 9-19, lauantaisin kello 10-18 ja sunnuntaisin se on kiinni. Liike löytyy osoitteesta Pohjoinen Rautatiekatu 25, 00100 Helsinki.

Lähde: OnePlus Finland

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus