AppleTeliaYleinen

Telia toi tänään Suomessa myyntiin mobiiliyhteydellä varustellut Apple Watch -älykellot

Apple Watch

Apple Watch mobiiliyhteydellä on vihdoin saatavilla myös Suomessa operaattori Telian kautta. Telian mukaan eSIMin ansiosta itsenäisesti toimivan älykellon ennakkomyynti on ollut vilkasta. Älykellojen myynti kokonaisuudessaan on yli tuplaantunut Telialla alkuvuonna verrattuna vuodentakaiseen.

”Siirrymme nyt Suomessakin älykelloaikakauteen. Apple Watchin ennakkomyynnin perusteella voidaan sanoa, että tätä uutuutta on todella odotettu. Ennakkomyynti on nimittäin käynyt ennätystahtiin”, Telia Finlandin laiteliiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Vuorinen kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mobiiliyhteys toimii Apple Watchin uusissa Series 3- ja Series 4 -GPS & Cellular -malleissa, joiden myynti alkaa Suomessa tänään perjantaina 14.6.2019. Kun tähän asti älykelloilla on seurattu lähinnä omaa treenaamista sekä mitattu aktiivisuutta ja unta, uusimmat älykellot toimivat jopa kännykän korvaajina.

”Kellolla voi soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä lähettää viestejä, sillä eSIMin avulla älykello toimii itsenäisesti ilman, että sen tarvitsee olla jatkuvasti yhteydessä puhelimeen”, Vuorinen sanoo.

Apple Watcheilla voi mitata omaa treenaamistaan ja terveyttään erittäinkin tarkasti, sillä kellolla voi ottaa muun muassa sydänsähkökäyrän (EKG).

”Terveyspuoli jakautuu kahteen: siihen mitä minä itse teen ja mitä haluan seurata sekä siihen, että haluan pitää huolta lähimmäisistäni. Älykellon avulla voi seurata esimerkiksi ikääntyvien vanhempien tai omien lasten terveydentilaa ja myös olinpaikkaa”, Jussi Vuorinen kertoo.

Lisäksi Apple Pay tuo arkeen sujuvuutta, kun esimerkiksi ruokaostokset voi maksaa älykelloa vilauttamalla. Mobiiliyhteytensä ansiosta kellolla voi myös striimata musiikkia vaikkapa lenkillä ilman taskussa hölskyvää puhelinta. Kello on myös tärkeä asuste, jolla sen kantaja haluaa ilmaista persoonallisuuttaan ja tyyliään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Älykelloista puhuttaessa usein unohdetaan, että ne ovat paljon muutakin kuin sovelluksia ja teknologiaa. Niihin pätevät samat lainalaisuudet kuin normaaleihin rannekelloihin. Ihmisille on tärkeää, että kello on tyylikäs ja sopii erilaisiin tilanteisiin”, Vuorinen sanoo.

Lähde: Telia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple