SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsungin halvin 5G-puhelin – tältä näyttää pian julkaistava Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 5G

Samsung on tuomassa markkinoille piakkoin uuden edullisen 5G-puhelimen, joka kantaa nimeä Galaxy A32 5G. Jo aikaisemmin Samsung esitteli Galaxy A42 5G -puhelimen, jonka hinta on noin 350 euroa, mutta nyt Galaxy A32 5G painaa hinnoittelun vieläkin alemmaksi. Nyt nettiin on vuodettu kuvia, joissa Galaxy A32 5G on selvästi esillä.

Vuotokuvien perusteella Samsung tulee minimoimaan muotoilun uutuuspuhelimessa, sillä esimerkiksi takaosassa on luovuttu laatikkomaisesta kamerasta. Takaosassa on nyt neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo ilman mitään suuria kehyksiä. Galaxy A32 5G -puhelimen edessä tullaan näkemään pisaramaisella lovella toteutettu näyttö, jota kiertää myös kohtalaiset kehykset. Kuvat paljastavat puhelimen oikeassa reunassa olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen perusteella Galaxy A32 5G -puhelimessa olisi 6,5 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli sekä MediaTekin kehittämä Dimensity 720 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. Puhelimessa odotetaan olevan myös 48 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on ultralaajakulmakamera, makrokamera sekä syvyysterävyyskamera. Galaxy A42 5G tulee lisäksi tarjoamaan 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung tulee Galaxy A32 5G -puhelimen julkaisemaan. Todennäköisesti kovin kauaa ei uutuuspuhelinta tarvitse odotella. Myöskään hinnoittelu ei ole vielä vahvistunut.

Oikeasta kyljestä löytyy sormenjälkilukija.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung