OnePlusYleinen

Tällaiset ovat OnePlus Nord Buds -kuulokkeet – ensimmäiset laatuaan Nord-mallistossa

OnePlus Nord Buds -kuulokkeet.

OnePlus tulee julkaisemaan 21. huhtikuuta Kiinassa uusia tuotteita, mutta myös 28. huhtikuuta Intian markkinoilla. Erityisesti Intiassa brändi esittelee uudet OnePlus Nord CE 2 Lite– ja OnePlus 10R -puhelimet, mutta myös OnePlus Nord Buds -kuulokkeet. Kiinan tilaisuudessa tullaan näkemään OnePlus Ace -puhelin, joka on sama laite kuin OnePlus 10R. Lisäksi Kiinassa esitellään OnePlus Buds N -kuulokkeet, jotka ovat samat kuin Nord Buds -kuulokkeet Intiassa.

Aikaisemmin Nord-mallistossa ei olla nähty kuulokkeita, vaan mallistoon on kuulunut ainoastaan lähtö- ja keskitason älypuhelimia. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet ovat siis ensimmäiset laatuaan ja kyseessä ovat nähtävästi edullisemman hintapisteen täyslangattomat nappikuulokkeet. Kuulokkeista on nähty aikaisemmin vuotokuvia, mutta nyt OnePlus on julkaissut myös ensimmäisiä virallisia kuvia. Lisäksi tunnettu vuotaja on paljastanut laitteen teknisiä ominaisuuksia Twitterissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan OnePlus Nord Buds -kuulokeissa olisi 12,4 millimetrin kokoiset dynaamiset elementit ja tuettuna olisi Dolby Atmos -tekniikka. Yhteydestä kerrotaan vastaavan Bluetooth 5.2 -version ja tarjolla olisi 94 millisekunnin matalan latenssin tila.

Akunkesto on kuulokkeissa 7 tuntia yhdellä latauksella, sillä kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut. Latauskotelon avulla akunkesto nousee 30 tuntiin ja kotelossa kerrotaan olevan 480 milliampeeritunnin akku. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet tukevat pikalatausta todennäköisesti USB-C-liittimen kautta ja kuulokkeissa on tuki Fast Pair -ratkaisulle. Kuulokkeiden pitäisi olla lisäksi IP55-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Osan edellä mainituista ominaisuuksista OnePlus on myös itse vahvistanut jo Kiinan markkinoilla. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet ovat tulossa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen Moonlight White sekä musta Twilight Black. Kuulokkeissa on tulpallinen rakenne sekä hieman normaalista poikkeava muotoilu.

Kuulokkeista tullaan kuulemaan pian varmasti lisätietoja, mutta toistaiseksi muita yksityiskohtia ei ole tiedossa. Kuulokkeiden saapumisesta Euroopan markkinoille ei ole vielä mitään tietoa.

Lähde: Twitter (Yogesh Brar)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus