OnePlusYleinen

OnePlus Concept One tulee Suomeen helmikuussa – vain pienen yleisön nähtävillä

OnePlus julkaisi CES 2020 -messuilla tammikuun alussa yhtiön ensimmäisen konseptipuhelimen, joka kantaa nimeä OnePlus Concept One. Kyseessä on puhelin, jossa on piiloutuva kamera takaoassa. OnePlus hyödyntää takaosan kameroiden suojana elektrokromilasia, jonka ansiosta kameramoduulit sekä salama saadaan piilotettua.

Vaikka OnePlus Concept One -puhelin ei tule virallisesti myyntiin asti, niin OnePlus tuo puhelimen nähtäville myös rajallisesti Suomessa. OnePlus järjestää Concept Phone World Tourin, joka pysähtyy Helsinkiin. Puhelin on nähtävillä OnePlussan huoltopisteessä rajalliselle yleisölle 17. helmikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on yhteisölle tarkoitettu tapahtuma, joka on myös ensimmäinen laatuaan OnePlussan omassa Exclusive Service Center -huoltopisteessä. Tapahtumassa on mahdollista päästä tutustumaan OnePlus Concept One -puhelimeen sekä vaihtamaan kuulumisia OnePlus-tiimin kanssa. Tapahtumaan on vain 15 vapaata paikkaa, joita voi havitella OnePlusin Facebook-sivulla tai virallisella foorumilla. Lisätietoja tapahtumasta löytyy OnePlussan foorumilta.

OnePlus Concept One -puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin aikaisemmin julkaistusta artikkelistamme.

OnePlus Concept One -puhelimen kamera katoaa.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus