SamsungYleinen

Samsung aloittaa ensimmäisen 5G-tablettinsa myynnin kotimarkkinoillaan jo huomenna

Samsung Galaxy Tab S6 5G

Samsung on julkaissut kotimarkkinoillaan Koreassa uuden version Galaxy Tab S6 -tabletista. Kyseessä on jo aikaisemmin vahvistettu 5G-tuella varusteltu Galaxy Tab S6 5G, joka on teknisesti hyvin lähellä jo markkinoilla olevaa perusversiota. Kyseessä on maailman ensimmäinen 5G-yhteyksillä varusteltu Android-tabletti.

Tabletissa on WQXGA-tarkkuinen Super AMOLED 10,5 tuuman näyttö. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistetty erillinen 5G-modeemi. Tabletissa on 6 gigatavua RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa löytyy 128 gigatavua, mutta sitä voidaan laajentaa jopa teratavuun asti muistikortin avustuksella. Kameroita Samsung on pakannut uutuustablettiin peräti kolme kappaletta, joista kaksi on takaosassa. Kaksoiskamera rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestosta tabletissa vastaa suuri 7040 milliampeeritunnin akku, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen avustuksella. Galaxy Tab S6 5G:n muita mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija sekä neljä AKG:n virittämää kaiutinta.

Koreassa Galaxy Tab S6 5G saapuu myyntiin 30. tammikuuta alkaen ja hintaa on 999 900 Korean wonia, eli noin 854 euroa. Toistaiseksi Samsung ei ole kertonut suunnitelmista tuoda tablettia myyntiin globaalisti.

Samsung Galaxy Tab S6 5G

Lähde: Samsungin lehdistötiedote (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung