OnePlusYleinen

OnePlus esitteli toisen 5G-puhelimensa – OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition myyntiin vain Yhdysvalloissa

OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition

OnePlus on esitellyt Yhdysvalloissa yhdessä operaattori T-Mobilen kanssa 5G-yhteyksillä varustellun version aikaisemmin julkaistusta OnePlus 7T Pro McLaren Edition -puhelimesta. 5G-versio on tulossa myyntiin vain T-Mobilen valikoimaan, mutta OnePlus ei ole vielä kertonut milloin laitteen toimitukset alkavat, eikä edes hinnoittelua ole vahvistettu.

Uusi OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition on käytännössä täysin identtinen OnePlus 7T Pron kanssa, mutta nyt sisältä löytyy erillinen 5G-modeemi. Verrattuna OnePlusin ensimmäiseen 5G-puhelimeen, joka oli OnePlus 7 Pro 5G, niin uutuusversiossa on vain hieman nopeampi Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri ja akun lataus hoituu päivitetyllä Warp Charge 30T -pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa OnePlus on tuonut myyntiin ainoastaan ensimmäisen 5G-puhelimensa, mutta nyt minimaalisesti päivitetty versio ei ole tulossa myyntiin Pohjoismaissa. OnePlus Suomen maajohtaja Tuomas Lampén kertoi aikaisemmin SuomiMobiilille, että OnePlus 7 Pro 5G on edelleen ajankohtainen, sillä se tuli myyntiin vasta muutama kuukausi sitten.

Lähde: OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition (T-mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus