OnePlusYleinen

OnePlus ei julkaissut uutta 5G-puhelinta – ”OnePlus 7 Pro 5G on edelleen ajankohtainen”

Tuomas Lampén ja OnePlus 7 Pro 5G

OnePlus esitteli tänään Lontoossa järjestetyssä tilaisuudessa OnePlus 7T-, OnePlus 7T Pro– ja OnePlus 7T Pro McLaren -puhelimet, mutta uutta 5G-puhelinta OnePlusilta ei tullut, vaikka sellainen odotuksissa olikin. Elokuussa OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau vihjasi Financial Timesin haastattelussa, että vuoden 2019 loppuun mennessä tullaan julkaisemaan järjestyksessään yhtiön toinen 5G-puhelin.

Looginen julkaisuaika uudelle 5G-puhelimelle olisi ollut tänään yhdessä OnePlus 7T -malliston muiden puhelimien kanssa, mutta nähtävästi julkaisu tapahtuu vasta myöhemmin. Euroopassa tulevaa 5G-puhelinta ei kuitenkaan todennäköisesti tulla näkemään, vaan se jää ainoastaan Aasian ja Pohjois-Amerikan herkuksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Suomen maajohtajan Tuomas Lampénin mukaan yhtiön nykyinen OnePlus 7 Pro 5G -puhelin on edelleen relevantti, sillä se julkaistiin Suomen markkinoilla vasta muutama kuukausi sitten. Uusissa OnePlus 7T -malliston älypuhelimissa on vielä 4G-yhteydet, sillä markkinoilla pääpaino on vielä 4G:ssä.

”OnePlus 7 Seriesin yhteydessä julkaistiin yksi maailman ensimmäisistä 5G-laitteista, Suomen markkina etunenässä. OnePlus 7 Pro 5G on edelleen ajankohtainen, sillä se tuli myyntiin vasta muutama kk sitten. Suurimmassa osassa Euroopan markkinoita ei vielä ole 5G:tä, mutta sitten kun on, olemme täydessä valmiudessa tuomaan 5G-laitteita uusille markkinoille. Koska pääpaino markkinoilla on vielä 4G:ssä, OnePlus 7T Seriesin puhelimet ovat 4G-laitteita”, kertoi OnePlus Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

Uudet OnePlus 7T -malliston älypuhelimet tulivat tänään ennakkotilattavaksi Suomessa ja virallinen myynti alkaa 17. lokakuuta 2019. OnePlus 7T:n hinta Suomessa on 609 euroa ja OnePlus 7T Pron hinta on 759 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus