OnePlusYleinen

OnePlus Health -sovellus paljastui Google Playsta – sovelluksessa paljon vahvistuksia OnePlus Band -aktiivisuusrannekkeesta

OnePlus on jo vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen aktiivisuusrannekkeensa Intiassa ensi viikolla 11. tammikuuta. Tulevan laitteen nimi on OnePlus Band, ja sen tavoitteena on haastaa suosittu Xiaomi Mi Band 5. Aktiivisuusranneke tarjoaa pienessä koossa tuttuja ominaisuuksia, mutta on samalla varsin edullinen. Nyt Google Play -sovelluskauppaan on etukäteen tullut esille OnePlussan oma terveyssovellus, mikä kantaa nimeä OnePlus Health.

Sovellus vahvistaa paljon yksityiskohtia OnePlus Band -aktiivisuusrannekkeesta, mutta samalla se paljastaa tulevan pyöreänäyttöisen OnePlus Watch -älykellon kellotauluja. OnePlus Health on ulkoisesti hyvin identtinen muun muassa OPPO HeyTap -sovelluksen kanssa, ja sovelluksen koodissa on paljon viittauksia Oppon laitteisiin. Sovelluksesta löytynyt myös GIF-kuvia tulevan OnePlus Band -rannekkeen käyttöliittymästä, ja kuvat ovat nähtävillä alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Health on paljastanut myös lukuisia OnePlus Band- ja OnePlus Watch -laitteiden kellotauluja, joista osa on nähtävissä artikkelin alareunasta. Sovelluksessa on myös paljon kuvia älykelloista, jotka ovat todennäköisesti pyöreänäyttöinen OPPO Watch RX sekä kulmikkaalla näytöllä varusteltu OPPO Watch. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, voisiko OnePlus Watch olla vain uudelleenbrändätty OPPO Watch RX. Uudelleenbrändäys ei olisi millään tavalla uutta, sillä esimerkiksi pian julkaistava OnePlus Band on täysin sama laite kuin Kiinassa julkaistu OPPO Band.


Vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus Band tulee saamaan jatkuvan sykkeenmittauksen, SpO2-mittauksen sekä unenseurannan. Rannekkeessa on lisäksi 1,1 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, 14 päivän akunkesto, IP68-sertifikaatti sekä 13 erilaista harjoitusmoodia. Vuotokuvissa OnePlus Band on nähty ainakin kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa, sininen sekä oranssi. Hinnaksi Intiassa odotetaan 2499 rupiaa, eli noin 28 euroa.

OnePlus Band -kellotauluja:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

OnePlus Watch -kellotauluja:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus