OnePlusYleinen

Haluatko OnePlus 11 -puhelimen jo 10. helmikuuta? OnePlus ja Elisa järjestävät ennakkomyyntitapahtumia Helsingissä, Tampereella ja Oulussa

Kuva: OnePlus

OnePlus julkistaa uuden OnePlus 11 -puhelimen globaalisti 7. helmikuuta, mutta pian tämän jälkeen puhelin on ostettavissa myös Suomesta. OnePlus ja Elisa ovat ilmoittaneet järjestävänsä ennakkomyyntitapahtuman kolmella paikkakunnalla Suomessa perjantaina 10. helmikuuta.

Kyseessä on OnePlussalle ja Elisalle tutuista pop-up-tapahtumista, joissa pääsee tutustumaan uutuuspuhelimeen ennen muita. Tapahtumasta pystyy ostamaan myös uutuuspuhelimen, eikä tarvitse odottaa varsinaista myynninaloituspäivää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pop-up-tapahtumia järjestetään kolmessa paikassa ympäri Suomea 10. helmikuuta. Tapahtumat sijaitsevat Helsingissä, Tampereella sekä Oulussa. Lisäksi OnePlus on kertonut palkitsevansa nopeimmat uutuuspuhelimen ostajat erilaisilla eduilla ja OnePlus-yllätyslahjoilla.

”Sinulla on mahdollisuus hankkia vuoden kovin lippulaivapuhelin omaksesi ennen muita perjantaina 10.helmikuuta OnePlus 11 5G Pop-up tapahtumista, jotka järjestetään yhdessä Elisan kanssa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa”, kerrotaan OnePlussalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11

OnePlus ja Elisa ovat myös kertoneet tapahtumissa olevan tarjolla pientä purtavaa ja paikalla on myös OnePlus-asiantuntijoita esittelemässä puhelinta. OnePlussan mukaan tapahtumissa puhelimia on myynnissä rajattu erä, joten kiinnostuneiden kannattaa olla ajoissa paikalla.

Ennakkomyyntitapahtumien jälkeen puhelin tulee laajemmin myyntiin kauppoihin ympäri Suomea 16. helmikuuta. OnePlus 11 on julkaistu jo Kiinassa, joten tarkat tiedot siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 5G Pop-up tapahtumapaikat:

 • Elisa Kulma Helsinki
  • Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki
  • tapahtuma-aika: 10.2.2023 klo 15.00–18.00
 • Elisa Tampere Ratina
  • Kauppakeskus Ratina, 1.krs. Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
  • tapahtuma-aika: 10.2.2023 klo 15.00–18.00
 • Elisa Oulu Valkea
  • Kauppakeskus Valkea, 1. krs. Isokatu 25, 90100 Oulu
  • tapahtuma-aika: 10.2.2023 klo 15.00–18.00

Lähde: Facebook

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus