OnePlusYleinen

Nytkö saatiin vahvistus? OnePlussan taittuvanäyttöisten puhelimien julkaisu lähenee – saattavat kantaa nimiä OnePlus V Fold ja OnePlus V Flip

Oppo Find N2 Flip

OnePlus kuuluu niiden brändien joukkoon, jolta ei ole vielä taittuvanäyttöisiä älypuhelimia nähty. Joissakin huhuissa OnePlussalla on kerrottu olevan kehitteillä taittuvia puhelimia, mutta mitään konkreettista ei ole vielä nähty. Nyt tuoreet tiedot antavat ymmärtää suunnitelmien etenevän myös OnePlussalla.

Vuotaja Mukul Sharma on kertonut OnePlussan aloittaneen sisäiset testaukset ensimmäisistä taittuvanäyttöisistä puhelimista muun muassa Euroopassa. OnePlus on lisäksi hakenut tavaramerkkejä, jotka viittaavat vahvasti tuleviin taittuvanäyttöisiin puhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


OnePlus on saanut tavaramerkit, jotka ovat ”OnePlus V Flip” ja ”OnePlus V Fold”. Odotettavasti OnePlus V Flip olisi simpukkapuhelin, jonka ajatuksena on haastaa Samsung Galaxy Z Flip -mallisto. OnePlus V Fold voisi viitata Galaxy Z Fold -puhelimien kaltaiseen toteutukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tavaramerkeistä ei kuitenkaan tässä vaiheessa kannata tehdä mitään kovin syvällisiä päätelmiä. OnePlus voisi hyvinkin tuoda myyntiin omat versionsa Oppon aikaisemmin julkaisemista Find N2- ja Find N2 Flip -puhelimista. OnePlus on nykyään Oppon alabrändi, jonka takia täysin tyhjästä ei taittuvanäyttöistä puhelinta tarvitse kehittää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi mitään tarkkoja tietoja taittuvanäyttöisistä puhelimista ei ole olemassa, mutta todennäköisesti tiedot tulevat tarkentumaan lähempänä mahdollista julkaisua. Vuotajien mukaan OnePlussan taittuvanäyttöisistä puhelimista tullaan kuitenkin kuulemaan lisätietoja lähitulevaisuudessa. Julkaisua voitaisiin odottaa siis vielä vuoden 2023 aikana.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus