OnePlusYleinen

OnePlus ja OPPO yhdistyvät – OnePlus pysyy itsenäisenä brändinä

Kiinalaisen OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on ilmoittanut tänään virallisesti foorumipostauksen kautta OnePlussan ja Oppon yhdistyvän. Kyseessä on kiinalaisen BBK Electronicsin sisäinen järjestely, sillä yhtiö omistaa muun muassa Oppon, OnePlussan, Realmen ja Vivon. Nyt Oppon ja OnePlussan on vahvistettu yhdistyvän aikaisempaa enemmän ja OnePlus muuttuu käytännössä Oppon tytärbrändiksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on tunnettu erityisesti kilpailukykyisistä huippupuhelimistaan, mutta viimeisien vuosien aikana yhtiö on muuttanut strategiaansa. OnePlus on yhdistänyt jo tuotekehitystään Oppon kanssa viime vuonna ja samalla OnePlus on julkaissut uudelleen brändäten uusia Nord-malliston puhelimia, jotka ovat lähes identtisiä Oppon Kiinassa myytävien puhelimien kanssa.

Pete Laun mukaan OnePlus on nyt käännekohdassa tulevaisuuden suhteen. Laun mukaan OnePlussan on sopeuduttava uuteen laajempaan tuotevalikoimaan tiiminä sekä brändinä, jonka takia yritys yhdistää voimansa selvästi enemmän Oppon kanssa. Pete Lau otti itse viime vuonna lisää vastuuta OnePlussan ja Oppon tuotestrategian valvonnasta, jonka jälkeen OnePlus ja Oppo ovat integroineet tiimejä keskenään ja jakaneet resursseja. Muutoksien myönteisen vaikutuksen takia OnePlus on päättänyt integroida organisaationsa kokonaan Oppoon.

Pete Lau lupaa integraation mahdollistavan parempien tuotteiden julkaisun sekä nopeampien ja vakaampien päivityksien tarjoamisen laitteille. Lau on kertonut OnePlussan pysyvän itsenäisenä brändinä, ja järjestää omat tilaisuutensa ja julkaisee omat tuotteensa.

”Olen varma, että tämä muutos on positiivinen yhteisöllemme ja käyttäjillemme. Syvempi integraatio Oppon kanssa antaa meille enemmän resursseja käytettäviksi luodaksemme entistä parempia tuotteita. Sen avulla voimme myös olla tehokkaampia, esimerkiksi tuodaksemme nopeammin ja vakaampia ohjelmistopäivityksiä OnePlus-käyttäjille, kertoi OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus